2777
2789

روز ولادت دختر رسول خدا و همسر امیرالمومنین و مادر امام حسن و امام حسین جانمون هست 

درسته روز تکریم مقام زن و مادر هم هست 

ولی به نظرم روز میلاد بودن آنقدر مهم تر هست که حیفه به خاطر کادو نگرفتن این روز رو برای خودمون و خانواده خراب بکنیم 

فردا رو متفاوت برگزار کنید 

در ضمن به این هم فکر کنید اگر قراره روز میلاد مادر سادات ازمون قدر دانی بشه چقدر تونستیم این بانو رو الگو قرار بدیم و چقدر ازمون راضی هستند؟ 

بیاید پیشنهاد بدید فردا رو چطور متفاوت برگزار کنیم🥰 

به احترام حضرت فاطمه گناه نکنیم با خانواده مهربون باشیم 

الهی و ربی من لی. غیرک... دلم میخواد بشینم یه گوشه بگم خدااااا من دیگه توان ادامه دادن ندارم جونم را بگیر ولی به خاطر بچه هام حتی نمیتونم آرزوی مرگ کنم ...به امید اینکه به زودی زود همه ی امضاها تبدیل بشه به این نوشته که خدایا شکرت که روزهای سختم تموم شد و منم روی خوشبختی و آرامش را دیدم ...التماس دعا...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ...این صلوات به نیت حاجت روایی شما و من 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بارزترین ویژگی حضرت یاری امام زمانش بوده.😊 بقیش مشخصه

با من از سم حرف نزنید! ۱۲ سالم بود بابام برام گوشی خرید. بعد چند روز یه مزاحم زنگ زد گفت میشه آشنا شیم؟🌝 هول شدم گفتم شب زنگ بزن😐تا شب از استرس حالت تهوع داشتم😂😂😂😂وقتی زنگ زد سریع گوشیو برداشتم گفتم خجالت بکش مردک. مزاحم نشو! دیگه حق نداری به من زنگ بزنی🥲🤧🤧🤧🤧
صلوات بفرستیم براشون 

یه غذای متفاوت به نذر خانم فاطمه سلام الله علیها درست کنیم 😍

یا یه کیک عصرونه ای 

یا صبحونه خوشمزه و خاص 

لباس نو و قشنگ بپوشیم

روز تولد مریم مقدس چه مناسبتی هست؟🥺

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
یه غذای متفاوت به نذر خانم فاطمه سلام الله علیها درست کنیم 😍 یا یه کیک عصرونه ای  یا صبحونه ...

دلم خواست آش درست کنم حیف ک پول ندارم وسیله هاش بخرم انشالله صلوات میفرستم قبول کنن🤲🤲🤲❤️😔

روز تولد مریم مقدس چه مناسبتی هست؟🥺

نمیدونم کی هست

ولی ایشون هم جز بانوانی هستن که قرآن به عنوان الگو برای خانم ها و حتی آقایون معرفی کردنش🥲😍

من خیلی وقت ها قرآن هایی که میخونم رو به ایشون هدیه میکنم

مسیحی هستید؟

دلم خواست آش درست کنم حیف ک پول ندارم وسیله هاش بخرم انشالله صلوات میفرستم قبول کنن🤲🤲🤲❤️😔

مطمئن باش همین که دوست داری این کار رو بکنی  برات نوشته میشه عزیزم 

نمیدونم کی هست ولی ایشون هم جز بانوانی هستن که قرآن به عنوان الگو برای خانم ها و حتی آقایون معرفی ک ...

بله من خیلی ایشونو دوست دارم و یک سوره ی مجزا هم فکر میکنم توی قرآن داشته باشن 

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
بله من خیلی ایشونو دوست دارم و یک سوره ی مجزا هم فکر میکنم توی قرآن داشته باشن 

بله خیلی خیلی هم سوره قشنگی هست 

اگر تونستید یه بار گوش کنید صوتش رو 

من خودم حفظم این سوره رو و خیلی ازش حس خوبی میگیرم 

البته در سوره های دیگه هم به ایشون و داستان حضرت عیسی سلام الله علیها اشاره شده