2777
2789
عنوان

موهام🥺

217 بازدید | 7 پست

سلام خوشگلاااا،چیکارکنم واسه موهام ،من موهام رنگش طلاییه وتارش نازکه ریزش ندارم اما ازموخوره و اصطحکاک واقعا اذیتم میکنه همش موخوره هاشو خودم میگیرم ولی باز هستن تقریبا اندازه ش تاروی کمرمه،دلم میخواد تارش ضخیم بشه که حداقل یکم موخوره واصطحکاکش کم شه،راهکاربدین لطفا🥺💖

♥️🧿💍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای ضخیم شدن تار مو شنیدم روغن کرچک خوبه اما برای موخوره تا جایی ک سالمه کوتاه کن هر ماه یا هر دوماه یکبار نوک گیری کن از روبالشتی ساتن استفاده کن موقع خواب بباف بعد از حموم موقعی ک نم داره پایین موهاتو اسپری دوفاز بزن یکم بعد روغن ارگان بزن از برس چوبی استفاده کن

برای ضخیم شدن تار مو شنیدم روغن کرچک خوبه اما برای موخوره تا جایی ک سالمه کوتاه کن هر ماه یا هر دوما ...

مرسی عزیزدلم همه ایناکه گفتی تقریبا رعایت میکنم ولی بخاطر تارموهای نازکم بازم موخوره دارم😢

♥️🧿💍
سلام عزیزم برو عطاری بگو شامپو خرگوشک بدی خیلی عالیه منم همین مشکلو داشتم برطرف شد

سلام فداتشم،جدی؟برای نازکی وموخوره خوبه؟ریزش نمیاره؟طرز استفاده ش مثل همین شامپو معمولیاس یااینکه بعدش بایدشامپو بزنم؟

♥️🧿💍
ویتامین بخور با دستور پزشک  قرص مخمر آبجو بخور ولی یکم اشتهاتو زیاد میکنه  من خودم میخور ...

مرسی فداتشم خواستم زینک بخورم اما لیزر میرم بنظرت کسی که لیزرمیره زینک بخوره موهاش برمیگرده؟

♥️🧿💍