2777
2789

من زمانی که بچه بودم مامانم در کنار محبت هایی که بهم میکرد ولی گاهی در حد مرگ کتکم میزد ، سر شیطونی ، سر نمره هایی که از مدرسه میگرفتم ، هی تحقیر و توهین میکرد ، جلو جمع آبرومو میبرد ، با مشت میکوبید تو سرم ، موهامو میکشید ، قاشق رو روی گاز داغ میکرد و میزد رو دستم ، فلفل میریخت تو دهنم ، منو تو اتاق تاریک زندانی میکرد و ... 

الان خودم یه دختر کوچیک دارم که بچه دار شدنمون به اصرار همسرم بود ، نمیدونم چه رفتاری باید با دخترم داشته باشم ، حوصله این که باهاش درس کار کنم و تکلیف انجام نده رو ندارم ، اصلا بلد نیستم بهش محبت کنم یا باهاش بازی کنم و ببرمش بیرون ، احساس میکنم هم خودم خستم هم بچه ، چطوری باید رو خودم کار کنم ؟؟؟؟

تعداد رای : 7
نظرسنجی
تنبیه بدنی میکنم
0
0%
داد میزنم و تنبیه کلامی میکنم
3
42%
باهاش دوستانه گفتگو و رفتار میکنم
3
42%
نسبت بهش کلا بی تفاوتم
1
14%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شده یکار خیلی بد کنه داد بزنم... مثلا TV شکوند.... گوشیو کوبوند صفحه شکست... ولی اکثرا خونسرد... سعی می‌کنم بازی کنم و بیرون ببرم... مجبوریم به همه چی اهمیت بدیم مگرنه برای همه سخته عزیزم... مادرتونم خیلی بی رحم بودن

ببین قطعا دست خودش نبوده

شماهم مشاور اگه میتونی

افسردگی ک حتما داری هرجند پنهان  درمان یا کنترل بشه و خشم سرکوب نداشته باشی و اعصابت اروم باشه همه چی حله

منم یوقتا متاسفانه رفتارای ناجوری دارم

فقط نزنش،نمیتونی محبت کنی هم نکن ولی نزنش تحت هیچ شرایطی.

ولی ادای محبت دربیاری بدنیس،میدونم حوصله نداری ولی بعضی وقتها براش قصه بگو و یه عالمه ماچش کن.

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️