2777
2789

من این روزا هرچیزیو ربط میدم ب شروع شدن درد زایمان،وارد هفته ۳۹ شدم از عصر دلپیچه دارم و اسی شدم گلاب ب روتون،بنظرتون دلیلش چیه خیییلیییی کم خیلی کم حس میکنم زیر شکمم درد میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زایمان طبیعی هستی برای بازنرم شدن دهانه رحم روزی ی لیوان تخم شوید دم کن بانبات بخور زیادنخوری فقط ی لیوان

ی صلوات برام بفرستین ممنون خداحاجت دلتونوبده😍😘🙏🙏
اره خوب شدم🥲 درد زایمان نمیاد سراغم نمیدونم چیکار کنم هیچ علائمی ندارم 

یه مامایی می‌گفت اگر بهش هی فکر کنید خود این نگرانی یه هورمونی ترشح می‌کنه که جلوی ترشح هورمون اکسی توسین که باعث درد هست رو میگیره 

بهش فکر نکن هر وقت خدا بخواد به دنیا میاد نی نی 

این یه هفته قرآن بیشتر بخون 

من خودم ۶ جز قرآنم مونده می‌خوام زودتر بخونم که اگر زاییدم زودتر نمونده باشه ازش

تو هم اگر ختم قرآن دست داری اون رو بخون 

اگر هم نه هر روز سوره نور و انبیاءو یوسف و یس رو سعی کن بخونی 

انشقاق و مریم رو هم کلا زیاد بخون برا زایمان خوبه

یه مامایی می‌گفت اگر بهش هی فکر کنید خود این نگرانی یه هورمونی ترشح می‌کنه که جلوی ترشح هورمون اکسی ...

اره عزیزم درسته ولی خب من زیاد بهش فکر نمیکنم دیگه،حالا میخام برم بیمارستان معاینه کنه بینم باز نشده🥲

اره عزیزم درسته ولی خب من زیاد بهش فکر نمیکنم دیگه،حالا میخام برم بیمارستان معاینه کنه بینم باز نشده ...

مگه انقباض داری که بخواد باز بشه 

ماما بیمارستان به من گفت تا وقتی هر پنج دقیقه یه بار درد داشته باشی نیا بیخودی بیمارستان

بذار درد ها رو تو خونه بکشی بیمارستان خیلی سخت تر میگذره

مگه انقباض داری که بخواد باز بشه  ماما بیمارستان به من گفت تا وقتی هر پنج دقیقه یه بار درد داش ...

نه درد ندارم ولی میگن معاینه تو این هفته خوبه باعث تحریک میشه باعث باز شدن دهانه رحم میشه

من خیلی میترسم ک وقتم بگذره یا بخان ب زور امپول فشار دنیا بیارن یا سزارین بشم