2777
2789
عنوان

ینی دلیلش اینه؟

53 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من ۲۵ سالمه سرکار میرم حقوقم بدک نیست نسبتا قیافه م متوسطه اهل دوستی نبودم و نیستم و تا جایی بتونم با همه باادب و مهربونی رفتار میکنم تا الان حتی یه پشنهاد یا خواستگار نداشتم امروز یه تاپیک دیدم که استارتر ناراحت بود که داداشاش با دخترایی که پدرشون فوت شده دوست میشن.منم پدرم سرطان داشتن فوت شدن بنظرتون دلیل اینکه کسی طرفم نمیاد اینه؟

آ قربون دهنت یه صلوات اگه خواستی واسه حاجت دلم بفرست💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم عشق شوهر نیستم یا تحت فشار سن ازدواج هم تو فامیلمون حدودای ۳۰ ساله.فقط واقعا برام سوال پیش اومده.بدون اینکه بخوام روی این موضوع حساس شدم که چرا کسی منو نمی پسنده

آ قربون دهنت یه صلوات اگه خواستی واسه حاجت دلم بفرست💚
چون من تا الان فکر نمیکردم این موضوعات واسه کسی اهمیت داشته باشه ولی انگار برای خیلیا مهمه

اوناییکه براشون مهمه همون بهتر که خواستگاری آدم نیان

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم