2777
2789
عنوان

یه سوال

180 بازدید | 15 پست

بچه ها مدلای مقنعه های بروجرد با هم فرق داره؟

اون زیری رو قبلا گرفته بودم از یه جا،خوب بود الان سوراخ شده رفتم دوباره از همون گرفتم الان میبینم رنگشون فرق دارن

بنظرتون برم پس بدم؟

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

آره کیفیت فرق داره

اعصابم خورد شد صد تومن دادم همین خداکنه حداقل عوض کنه

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره بحث کیفیته

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
اره اون پررنگه بهتره.ولی اگه برات مهم نیس همینو استفاده کن

صد تومن شد حیفه واقعا این رنگی کاش نمیگرفتم

شانس ندارم

ببر پس بده رنگ دیگه شو بگیر

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ببر پس بده رنگ دیگه شو بگیر

مقنعه قبلیه سوراخ شده فردا فک نکنم باز باشه شنبه هم دانشگاه دارم😔

هعیییی.پسش ببر شاید قبول کرد ازت

امیدوارم احساس میکنم خیلی بده

مقنعه قبلیه سوراخ شده فردا فک نکنم باز باشه شنبه هم دانشگاه دارم😔

چه بد مجبودی همینو استفاده کنی دیگه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

چه بد مجبودی همینو استفاده کنی دیگه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

حالا بازم فردا میرم خدا کنه باز باشه

ممنون❤☹

حالا بازم فردا میرم خدا کنه باز باشه ممنون❤☹

دعات میکنم ایشالا ک باز باشه