2777
2789
عنوان

خجالتی و استرسی هستم

105 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من خیلی استرسی وخجالتی هستم یعنی ۴ساله اینطوری شدم موقع حرف زدن لبام میلرزه تپش قلب میگیر م صدام میلرزه کلا همه میفهمن دارم تلف میشم،تورو خدا بگین چ غلطی بکنم نمیتونم با کسی ارتباط بگیرم حتی تلفنی هم بخوام صحبت کنم همینطوری میشم ،۲۵سالمه دوتا بچه هم دارم دلم نمیخاد اونا هم مثل من بشن

خداجوووونم مراقب بچه هام بااااش  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب علتش چيه اينطوري شدين وقتي قبلا نبودين ؟ بايد ريشه يابي بشه

الان زیادی فکر میکنم به بچگی هام که سخت گذشت به خیانتاییکه شوهرم بهم کرد کلا اهل درد دل کردن نیستم مدام میریزم تو خودم 

الان زیادی فکر میکنم به بچگی هام که سخت گذشت به خیانتاییکه شوهرم بهم کرد کلا اهل درد دل کردن نیستم م ...

پس چپ و راست مشت و لگد زدن بهت ، اونم نزديك ترين كسانت و اينا اثر درد زخم هاس 😔 

پس چپ و راست مشت و لگد زدن بهت ، اونم نزديك ترين كسانت و اينا اثر درد زخم هاس 😔 

چپ و راست و در و دیوار،کاشکی راهکار بدین چیکار کنم خیلی هنگم خیلی درد دارم

چپ و راست و در و دیوار،کاشکی راهکار بدین چیکار کنم خیلی هنگم خیلی درد دارم

بايد دكتر بري عزبزم 

متخصص لازمه 

جاي بعضي واقعا قرص هم ميدن 

به نظرم اول پيش يه روان شناس باليني برو بعد اگه تشخيص داد روان پزشك 

ولي بيسواد رياده 

حواست باشه پيش يكي بري تست شذه باشه و كسي معرفي كنه