2777
2789
@fariiiiiiiad    عزیزم بیاین اینجا یه وقت اونجا شناسایی میشین

سلام عزیزم خوبین شما 

نمیدونم والا باز کجا چی گفتم که تعلیق شدم 😁

البته اینجا فقط باید غیبت مادر شوهر وخواهر شوهر رو بکنی اگه حرف از حقیقت بزنی خوششون نمیاد 

ممنون که به یادم بودین 😍

به هر حال فدا سرتون چیزی که زیاده سیم کارت 😂

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم خوبین شما  نمیدونم والا باز کجا چی گفتم که تعلیق شدم 😁 البته اینجا فقط باید غیبت ...

مرسی ممنون، ای بابا اشکال نداره سر خودمم اومده چند باری  فکر کردم شاید چیزی گفتم که ناراحت شدین احتمالا کاربرا براتون گزارش براتون زده بودن و بدون بررسی لغو کاربری شده بودین خواهش میکنم بله به قول شما سیمکارت زیاده  

مرسی ممنون، ای بابا اشکال نداره سر خودمم اومده چند باری   فکر کردم شاید چیزی گفتم که ناراحت شد ...

قربونت برم عزیزم 

نه بابا این چه حرفیه  شما همیشه به من لطف دارین 🥰

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
زنده باشین انشاالله ببخشید میدونم دیره ولی عیدتون هم مبارک فرصت نشد تبریک بگم

عزیزززززم سلامت باشی😍

عید شما هم مبارک 

مررررسی ممنونم امیدوارم سال خوبی رو در کنار خانواده سپری کنید

ممنون همچنین شما دوست عزیز 

ان شاالله که سالی پر از برکت و شادی و سلامتی باشه براتون