2777
2789
عنوان

روز مادر به مادرشوهرم تبریک بگم

384 بازدید | 14 پست

خانوما لطفن راهنمایی کنین

من الان ده ساله ازدواج کردم

توی این ده سال هر مناسبی روز مادر عید نوروز عید فطر پ …به مادرشوهرم زنگ زدم

ولی مادر شوهر من هیچوقت بهم زنگ نمیزنه

با اینکه شوهرم محل کارش شهر دیگه ست  و پیش ما نیست اون حتی زنگ نمیزنه حال نوه ش بپرسه فقط به شوهرم زنگ میزنه از اون حال مارو میپرسه 

حتی امسال تولد سه سالگی پسرم زنگ نزدن هیچکدوم تبریک بگن گفتن یادمون نبود 

حالا دیگه از امسال تصمیم گرفتم منم زنگ نزنم بنظرتون کارم درسته ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا یه زنگه دیگه حالا تو بزن 

مهم نیست ، سخت نگیر خواهر ، الکی اعصابت رو درگیر این چیزا نکن 😅💞 

روزتم مبارک مامان قشنگه 😁♥️

رشته ام پرستاری و روحیه ام به شدت حساس مجبور بودم بخاطر آینده کاری و زندگی برم  🥲💔 دعا کنید کنکور امسال داروسازی بیارم عاشقشم 🥺 به بچه هاتون نگید بیان تجربی بزارید آزادانه زندگی کنند حتی اگر میتونید از این رشته دورشون کنید ، پنج سال دبیرستان و کنکور نابودم کرده و استرس باعث شد قلب ام مشکل پیدا کنه و پریودی تا منظم و حمله عصبی گاهی رخ میده برام. برام یه صلوات بفرست گل ♥️

تو از خوبی و مهربونی خودته که همیشه زنگ میزنی. اونم خیلی بی ذوقه که اینجوری رفتار میکنه ولی به نظر من اگه دیگه زنگ نزنی ممکنه هر سال سر تاریخ های مهم بشینی حرص بخوری که من زنگ نزدم اونو نزد و ... . میتونی همین روند رو ادامه بدی. البته اگه باهات خوش برخورد هست 

اگه میخوای نزنی نزن ولی سعی کن جلوی شوهرت واکنش نشون ندی که بفهمه

اگه بعدا به روت آوردن بگو یادم رفت یا سرم شلوغ بود

دنبال تربیت کردن مادر شوهر'تو این سن نباش

ولی کاری رو بکن که حس بهتری داری با سیاست و بدون ایجاد کشمکش با شوهرت

من عین توام ۱۲ ساله ازدواج کردم همیشه کادو و تبریک میگم اما دریغ از یه تبریک یا زنگ از طرف مادرشوهر

مادرشوهرم هر سال برای دختر و نوه اش روز دختر جشن می گیره کادو و کیک می گیره به من حتی تبریک خشک و خالی نمیگه امسال که دخترم اولین سال روز دخترش بود حتی یه زنگ نزد که یه تبریک به دخترم بگه، منم امسال بخاطر دخترم می خوام نه زنگ بزنم نه برم گلایه هم کرد میگم مگه تو منو دخترم رو مثل دخترت می دونی که منم بهت  روز مادر رو تبریک بگم به شوهرم هم گفتم اگه امسال تبریک بگم شخصیت بچه ام رو خرد کردم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
من عین توام ۱۲ ساله ازدواج کردم همیشه کادو و تبریک میگم اما دریغ از یه تبریک یا زنگ از طرف مادرشوهر ...

دقیقن منم قبل بچه دارشدن ناراحت نمیشدم با اینکه تو شهرشون غریب بودم شوهرمم پیشم نبود اصن حالمو نمیپرسید میگفتم نباید توقع داشته باشم مادرشوهره مادر که نیست ولی ازینکه حال نوه ش نمیپرسه خیلی برام عجیبه