2777
2789
عنوان

سرما

998 بازدید | 17 پست

سلام با این سرمای شدید چی کار میکنید؟خونه واقعا نصف شب ها با وجود بخاری با اخرین حد شعله یخ میشه.صبح ها موقع بیرون رفتن از خونه میترسم از سرما یه زیاد یه بلایی سرم بیاد.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

احیانا سیبری نیستی ؟؟؟؟ لابد بخاریاتون بخاری نیستن    

خیلی سرده  آدم یخ میزنه  من زاهدانم الان هوا منفی ۳ درجه است خب واقعا سرده مشهد منفی ۱۲ درجه است  شما کجایین میگین سرد نیست ؟

خیلی سرده  آدم یخ میزنه  من زاهدانم الان هوا منفی ۳ درجه است خب واقعا سرده مشهد منفی ۱۲ در ...

خوشبحالتون اگر سرمایه شهر ما رو تجربه میکردین متوجه میشدین دربرابرش منفی سه خیلی سرد نیست

من فقط یسره بیدار از دیشب ک لوله ها یخ نزنن روانی شدم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
تهرانم سرد هست اما تو خونه ک نباید سرد باشه 

تهران یه درجه است  منفی نیست  فکرشو بکن مشهد نوزده درجه سردتره   آخه بعضی از خونه ها بزرگه  بخاری جواب نمیده حتی ما گاز شهری نداریم  بخاری گازی داریم