بیکارم و پول لازم از بین این همه رشته خدا رفتم ادبیات خوندم از یه طرف باید منتظر آزمون بمونم تا بیاد از یه طرف پول ندارم کسی تا حالا کار اینترنتی کرده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ازت پول میگیرن فایل میدن خلاصه نویسی یا دستنویسی کنی بعد میگه به چهار نفری که اول فرستادن یا بهتر نوشتن پول میدیم بعدم بهت میگن تو خوب ننوشتی و پول نمیدن
این کار کلاهبرداریه یه وقت پول ندی بهشون ازت پول میگیرن فایل میدن خلاصه نویسی یا دستنویسی کنی ...
همین👌👌من دوستم این کارو معرفی کرد متاسفانه☹️بهش اطمینان کردم ۱۰۰ تومن ازم گرفت تابستون بعد تازه بهم نگفت باید برای حل هر ازمون باید بازم پول بدم حلالش نمیکنم
چه امونی؟ میتونی رمان بنویسی بفروشی تو سایتا کار اینترنتیه. ویراستکاری انجام بدی معلم خصوصی دانش ا ...
اره به اینام فک کردم ولی میدونی چیه؟اعتماد به نفس ندارم واسه این کارا ۷_۸ساله از درسم میگذره ولی هیچکار نکردم دانشگاه فقط واحد پاس کردم!!آیین نگارش و تحیقمم خوب نبود😢حالا میفهمم همونا به دردم میخورد که قدر ندونستم
اینم یه بار امتحان کردم پیج همکاری فروش زدم یه ماه مدام کلیپ وعکس محصپل ادیت کردم گذاشتم اینستا دریغ از یه مشتری (میدونم زمان بره اگه ادامه داده بودم الان به فروش رسیده بودم ولی خب....)کلی پول بسته دادم