2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بهت بده 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من بعد از ده سال تجربش کردم هیچ وقت از  خدا ناامید نباش انشالله خدا دل همه منتظرا رو ب زودی زو ...

خداروشکر😍😍😍ان شاءالله همه منتظرا همین امسال مادر بشن به حق خانم فاطمه زهرا

خداروشکر😍😍😍ان شاءالله همه منتظرا همین امسال مادر بشن به حق خانم فاطمه زهرا

انشالله

دیگه بدتر از من فک نکنم وجود داشته باشه

شوهرم واریکوسل

خودم حتی با امپول تخمک نمیساختم 

حتی دکتر نمیتونست ای وی اف کنه چون تخمکی نبود

حرف اخرشون جنین اهدایی بود ک من قبول نکردم چون هیچیش از خودمون نبود

منم بیخیالش شدم چسبیدم ب زندگیم

یه هفته ای بود ک سرکار همش حالم بد بود 

دوستام هی میگفتن بارداری میگفتم ن بابا باردار کجا بوده من مسموم شدم

یه روز همکارم بی بی خرید گفت پاشو بزن گفتم برو بابا وقت ندارم 

ب زور منو انداختن تو حیاط گفتن برو دسشویی بزن و بیا

رفتم زدم واسه اولین بار همون ثانیه اول دوخط افتاد اصلا باورم نمیشد

تو شوک بودم دوستام دیدن کلی جیغ زدن گریه کردن

با شوهرم رفتیم ازمایش گفت بتا خیلی بالاس سریع برو سونو شاید خارج از رحمه..غم دنیا اومد تو سرم انقد حالم بد بود اصلا نفهمیدم چطور رفتم سونو

خابیدم رو تخت دکتره گفت چندوقته پریود نشدی گفتم نمیدونم حسابش از دستم رفته چون من سالی سه چهار بار میشم

دستگاه رو گزاشت رو شکمم سونو کرد ب منشیش گفت یه جنین مشاهده شد با قلب سالم و فلان

گفت خانم شما سه ماهته چطور نفهمیدی بارداری.قلبشم تشکیل شده😭

انشالله دیگه بدتر از من فک نکنم وجود داشته باشه شوهرم واریکوسل خودم حتی با امپول تخمک نمیساختم&nb ...

وای عزیز دلم😭😭😭😍😍😍دارم گریه میکنم خدایا شکرت شکرت شکرت خدایا بزرگیتو شکر الهی بمیرم برات توواین ده سال چی کشیدی ولی همش تموم شد معجزه زندگیت هممممه غذارو شست و برد چقدر خوشحالم برات .‌‌الان نی نیت چن وقتشه خیلی قدرشو بدون قربونش برم😍😚

وای عزیز دلم😭😭😭😍😍😍دارم گریه میکنم خدایا شکرت شکرت شکرت خدایا بزرگیتو شکر الهی بمیرم برات تووای ...

فداتشم عزیزم

تو خودت بهتر از هرکسی درکم میکنی ک چی کشیدم.چ حرفایی.چه غمی رو دلم گزاشتن دیگران ..

اون روزا گذشت ولی هیچ وقت فراموش نمیشه

هه جاریم تا میرفتیم خونشون پامیشد برا بچش اسفند دود میکرد میترسید من چشمش بزنم

همش میگفت خونه ای ک دختر توش نباشه جهنمه.الان سه تا دختر داره همش تو مطب دکتراس ک بچش پسر بشه ولی نشد

من هیچ وقت جنسیت برام مهم نبود همیشه از خدا بچه سالم خاستم 

الان پسرم یکسال و نیمشه

فداتشم عزیزم تو خودت بهتر از هرکسی درکم میکنی ک چی کشیدم.چ حرفایی.چه غمی رو دلم گزاشتن دیگران .. ا ...

خیلی واست خوشحاااااال شدم خیلی ان شاءالله عاقبت بخیر و سلامت و تندرست باشه همیشه