2777
2789
عنوان

گربه

15 بازدید | 2 پست

سلام دوستان

من بعد یه عالمه تحقیق تصمیم گرفتم یه گربه رو به خونم بیارم اما نیاز به راهنمایی دارم

من به خاطر موقعیتی که دارم درماه یه هفته رو جای دیگه هستم امکانش هست گربمو با خودم ببرم؟گربه رو میتونم ددری کنم با خودم اینور اونور ببرم یا فقط باید تو خونه باشه؟

خب جای دیگه اطرافیانتون مشکلی ندارن با حضور گربه؟

غذا و ایناش عوض نمیشه؟

تو خونه تنهاش نذارید واقعا حیوونا گناه دارن می بینم مردم میرن حیوون رو میارن خونه بعد درو می بندن صبح تا شب تنهاش میذارن.

الملک یبغی مع الکفر ولا یبقی مع الظلم از پیامبر اکرم (ص) ترجمه: حکومت با کفر باقی می‌ماند ولی با ظلم نمیماند.

اگه نژاد دار باشه من ندیدم مشکلی پیش بیاد خیلی راحت با همه هم اخت میشن مخصوصا پرشینا 

ولی گربه های دی اس اچ یا خیابونی که خودم دوتا دارم اصلا سفر و ماشین و اینا هم دوست ندارن و کلا بقلی هم نیستن که همینجوری ببریمشون بیرون باید با باکس جا به جا شن و استرسشونم زیاد میشه 

جفت گربه هام تا ۲ سالگی هر ثانیه یبار تو ماشین جیغ و داد میکردن میترسیدن با اینکه باهاشون حرف میزدیم آروم نمیشدن مخصوصا مسیرای دور 

اما فک نکنم یک هفته درماه مسئله ای پیش بیاد همون رفت و برگشتش سخته که عادت میکنن بعد ی مدت. ما هرچندماه یبار اینارو میبریم حالا یا به خاطر دامپزشکی یا مثلا بعضی اوقات خونه کسی اونم فقط دو روز نهایتا برای همین عادت نکردن

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید