شاید عزیزم من یه دفعه ای نمیزنم در روز تقسیم میکنم دختر این فسقلیا من دیر میخوابن😂🤩
کی میخوابن مگه😅
من یک اون موقه ها میزنم 😑
خیلی حواست باشه اصولی بزنی.
وگرنه به فقراتت صدمه وارد میکنی واست دردسر میشه
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
من در روز چایی سبز و زنجبیل و دارچین دم میدم تو فلاکس میخورم شاید دوتا فلاکس در روز اونم خوبه چربی س ...
عزیزم چای سبز هر روز خوب نیس😢
بیشتر از یه لیوانم توی روز نخور
زیاده روی نکن چند کیلویی مگه
✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪 با همراهیِ دوست جونیا😍. 📎گروه آبی📎 وزن اولیه: ۸۴ وزن شروع دوباره😅: ۷۷ وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰ هدف اول: ۷۴🔓🔑 هدف دوم: ۷۱🔒 هدف سوم: ۶۸🔒 هدف آخر😍: ۶۵🔒
سلام نمیدونم من تازه دوروزه گرفتم فعلا که پهلوهام کبوده ازشمام کبود شد کی خوب شد؟
اره کبود میشه.
الان خیلی دردناک میشه زدنش.یه شالی چیزی ببند دور کمرت و بزن. ۵ دیقه اول طاقت فرساست بعد بیحس میشه😅
سه چار روز بگذره خوب میشه دیگه درد نمیاد
خودمو بستم بهش دختر من ۵۳ کیلوام چاق نیستم فقط شکم و پهلو دارم
من دیگه حرفی ندارم😑😑😑😑
ببین من چند سال قبل حلقه میزدم خیلی خوب بود ولی تخمدانهام کیست سازه دکترم گفت حلقه نزن کیستت میترکه..به نظرت حلقه میخوره به تخمدان؟؟بنظرم نمیخوره پهلو کجا تخمدا کجا..خیلی دلم میخواد دوباره شروع کنم..شما حلقتو چند خریدی؟؟