2777
2789
عنوان

حلقه لاعری

194 بازدید | 30 پست

سلام خانما من تغریبا به ماهه دارم حلقه میزنم دوهفته است روزی نیم ساعت دوروزه موقع پاهام درد میگیره طبیعی به نظرتون؟

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

کجای پات؟

من میزنم جاییم درد نمیگیره😅

فقط حوصلم سر میره که اونم هنزفری میذارم فیلم میبینم تا نیم ساعتم بگذره😅

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کجای پات؟ من میزنم جاییم درد نمیگیره😅 فقط حوصلم سر میره که اونم هنزفری میذارم فیلم میبینم تا نیم ...

زانو به پایین فدات شم نمی‌دونم چرا درد میگیره من موقع زدن فقط حواسم به بچه هامه نیان جلو😂😂

دیشب همسرم گفت پهلوهات بهتر شد ذوق کردم می‌خوام بکنم روزی یه ساعت

سلام نمیدونم من تازه دوروزه گرفتم فعلا که پهلوهام کبوده ازشمام کبود شد کی خوب شد؟

بعد یه هفته خوب میشه من الان درد ندارم اما یکم به استخون پهلوهام میخوره اذیت میشم

من خیلی شکم درد شدم !

گفتم شاید اشتباه میزنم که شکمم درد گرفته !

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

من خیلی شکم درد شدم ! گفتم شاید اشتباه میزنم که شکمم درد گرفته !

نه طبیعیه فشار میاره دیگه باز از تو نت کلیپاشو ببین

خداکنه خوب شه من الان اصدا جرات نمیکنم برم سراغش

نه خوب میشه واسه من افتضاح بود به پهلو نمی‌تونستم بخوابم اما الان اوکی شدم 

زانو به پایین فدات شم نمی‌دونم چرا درد میگیره من موقع زدن فقط حواسم به بچه هامه نیان جلو😂😂 دیشب ه ...

خب بد میزنی حتما🥺

من همش آخر شبا که بچه ها خوابیدن میزنم. اصلا بیدار باشن نمیشه. 

حلقه سنگینه خدای نکرده بیان جلو بخوره بشون داغون میشن🥺

اره تاثیرش رو شکم و پهلو عالیه😍 منم تاثیر دیدم

✌ همگام با تاپیک بامداد خمار💪  با همراهیِ دوست جونیا😍.  📎گروه آبی📎  وزن اولیه: ۸۴    وزن شروع دوباره😅: ۷۷  وزن کنونی: ۷۳.۸۵۰   هدف اول: ۷۴🔓🔑   هدف دوم: ۷۱🔒   هدف سوم: ۶۸🔒   هدف آخر😍: ۶۵🔒
خوب خداروشکر

من در روز چایی سبز و زنجبیل و دارچین دم میدم تو فلاکس میخورم شاید دوتا فلاکس در روز اونم خوبه چربی سوزه و اشتهامو کم کرده

خب بد میزنی حتما🥺 من همش آخر شبا که بچه ها خوابیدن میزنم. اصلا بیدار باشن نمیشه.  حلقه سنگین ...

شاید عزیزم من یه دفعه ای نمی‌زنم در روز تقسیم میکنم دختر این فسقلیا من دیر میخوابن😂🤩