مامانسلما مدیر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 3285 عنوان بچه دوم و ای وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 16481 بازدید | 58 پست سلام..خانوما کسی هست که برای بچه دوم ای وی اف کرده باشه...بعضی ها بهم میگن برو..بعضی ها میگن نه بابا همین یه دونه کافیه..از طرفی بچم تنهاست..موندم سر دوراهی..مراحلش هم واقعا سخته..اگه کسی انجام داده میشه بگه پشیمون نشده یه وقت؟ 1401/10/22 | 16:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زهراجونشم عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 707 من بچه اولم ای وی اف هست برای دومی هم دوباره انجام دادم، هنوز انتقال جنین ندادم یه دونه کمه، دوتا ... عزیزم هزینه اش چقدره؟ کاربر قدیمی هستم ولی به لطف یه عده تعلیق شدم 🙃
مامانسلما مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 3285 من بچه اولم ای وی اف هست برای دومی هم دوباره انجام دادم، هنوز انتقال جنین ندادم یه دونه کمه، دوتا ... اولی چند سالشه؟
گل_سرررخ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 5946 من بچه اولم ای وی اف هست برای دومی هم دوباره انجام دادم، هنوز انتقال جنین ندادم یه دونه کمه، دوتا ... بچت دختره یا پسر؟ خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره
مامانسلما مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 3285 منم دوسالگی بچم دوتا دیگه جنین داشتم، انتقال دادم، نشد. دیگه از اول انجام دادم. میکرو کردم این بار. ... اسپرم خیییلی ضعیف
گل_سرررخ عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 5946 منم دوسالگی بچم دوتا دیگه جنین داشتم، انتقال دادم، نشد. دیگه از اول انجام دادم. میکرو کردم این بار. ... واسه انتقال بچه دوم بچه اولتو از شیر گرفته بودی؟ خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9017 چرا از تابستون هنوز انتقال ندادین؟ شاغلم، فرصت نکردم. این ماه رفتم و دارو گرفتم ولی اندومترم هیپرپلازی شد و دکتر گفت بعد پریودی بیا اگر فولیکول خوب داشتی با سیکل طبیعی انجام بدیم حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
مامانسلما مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 3285 من یه بسته جنین دارم شوهرم زیربار نمیره 🥲 خوش به حالت...راضیش کن هر جور شده
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9017 عزیزم هزینه اش چقدره؟ من کلینیک ناباروری اصفهان میرم، خصوصیه، ۱۵تومن، غیر از ویزیت و سونو و دارو حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ستاره07 عضویت: 1397/10/17 تعداد پست: 11841 من بچه اولم ای وی اف هست برای دومی هم دوباره انجام دادم، هنوز انتقال جنین ندادم یه دونه کمه، دوتا ... عزیزم مراحلش خیلی سخت و دردناکه؟ همه بهم میگن نرو ولی میخوام ای وی اف کنم. کلا چندتا جنین خوبه برای انتقال تا یکیش بگیره؟ میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9017 اولی چند سالشه؟ ۴سال حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
هندوانه16660 عضویت: 1393/01/18 تعداد پست: 6743 خب شما که خودت یکبار انجام دادی، میدونی سختی هاش رو.دکتر بهتر میتونه نطر بده که برات ضرر داره یا نههمون انتفال اول نمیشد کاری کرد چند قلو بشه؟ما تو اقوام داشتیم که بچه اول طبیعی باردار شد، دومی نشد. Ivf کرد دوقلو
زهراجونشم عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 707 من کلینیک ناباروری اصفهان میرم، خصوصیه، ۱۵تومن، غیر از ویزیت و سونو و دارو تعیین جنسیت هم انجام میدن؟؟اصلاح ژن چی؟ کاربر قدیمی هستم ولی به لطف یه عده تعلیق شدم 🙃
مامانسلما مدیر استارتر عضویت: 1399/05/19 تعداد پست: 3285 منم دوسالگی بچم دوتا دیگه جنین داشتم، انتقال دادم، نشد. دیگه از اول انجام دادم. میکرو کردم این بار. ... عوارض نداره این همه امپول و تخمک کشی و ....شنیدم برای تخمدانها خیلی بده
طلوع۲ عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 9017 بچت دختره یا پسر؟ دختر حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم