2777
2789
عنوان

صبرتون در چه حده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 22 پست
واقهعا تحمل مردا سخته چه برسه که غر هم بزنه

واقعا سخته.... وقتی مهمون میخواد بیاد دائم در حال رفت و آمده چی بخرم چیکار کنم فلان چیز بخرم برای بچه های مهمون فلان چیز بخرم...آخ آخ فلانی اینو نمیخوره برم یه چیز دیگه بخرم...به حد جنون میرسونه آدمو

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
واقعا سخته.... وقتی مهمون میخواد بیاد دائم در حال رفت و آمده چی بخرم چیکار کنم فلان چیز بخرم برای بچ ...

واقعا خدایی طبیعی نیستا

کارشون چیه؟

خسته و مونده بشه قسطش زیاد باشه همچین نمیکنه🤭😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در این مواردی که گفتی صبری ندارم.  باید این چنین مردی رو به آغوش مادرش برگردوند خودم یه دونشو ...

کاش میشد برش برگردوند... حالا خودشم خیلی قبول داره خودشو و فکر میکنه بهتر از خودش نیست    

واقعا خدایی طبیعی نیستا کارشون چیه؟ خسته و مونده بشه قسطش زیاد باشه همچین نمیکنه🤭😏

کارمنده... قسطاشم زیاده ولی بازم دست برنمیداره...تا آخرین ریال

کارمنده... قسطاشم زیاده ولی بازم دست برنمیداره...تا آخرین ریال

🥲عزیزم فقط رو خودت کار کن

اونو ک بعید میدونم بتونی تغییر بدی

تازه مردا بدونن حساسی بدتر میکنن

یوگا کار کن خودت تو خونه کتاب بخون آرامشت زیاد میشه

🥲عزیزم فقط رو خودت کار کن اونو ک بعید میدونم بتونی تغییر بدی تازه مردا بدونن حساسی بدتر میکنن یو ...

ممنون خواهر... برام دعا کن صبرم زیاد بشه...دلم خیلی گرفته از سرنوشتم

بعضی وقتها میگم چقدر خوشبختن زنهایی که همسراشون اینجوری نیستن. دائم به جون خانمشون نق نمیرنن و به خا ...

زنای دیگه هم شوهراشون یه عیبهایی دارن که شوهر تو نداره . شاید زندگی اونا رو ببینی صد بار خدا رو شکر کنی.

منم زندگی چن نفر و میدیم و  گاهی می گفتم فلانی ببین چقدر خوشبخته هیچ غمی نداره ولی بعدش میدیدم زندگیش به جدایی کشید. دیگه به این نتیجه رسیدم هیچ وقت ظاهر زندگی کسی رو با باطن زندگی خدوم مقایسه نکنم  

زنای دیگه هم شوهراشون یه عیبهایی دارن که شوهر تو نداره . شاید زندگی اونا رو ببینی صد بار خدا رو شکر ...

من عیبهای بقیه رو هم میبینم ولی به نظرم بزرگترین دلگرمی برای زن حمایت همسرشه. اینکه بقیه رو بهش ترجیح نده و زندگی رو به خاطر بقیه تلخ نکنه برای همسرش