2777
2789
عنوان

صبرتون در چه حده؟

123 بازدید | 22 پست

دوستان صبرتون در مقابل همسری با این خصوصیات در چه حده؟ چقدر با آرامش میتونید باهاش راه بیاین؟

1 _ اینکه دائما در حال تذکر دادن باشه که به خانوادم احترام بذار هرچی گفتن نباید جواب بدی.فلانی اگه اینجوری گفت اخلاقش همینه تو نباید جوابش بدی. تو باید خوب باشی حتی اگه اونا بد باشن

2_  اینکه وقتی میخواد خونه فامیلش بره مثل مرغ سر کنده میشه از بس نگرانه که حتما باید یه چیز خوب ببریم میخوایم بریم خونشون(حتی اگه برای شب نشینی بخوایم بریم) در صورتی که فامیلاش اینجوری نیستن و همیشه دست خالی خونه ما میان

3_ تو مسافرتها هم مخ آدمو میخوره از بس نق میزنه که حالا چی بخرم برای فلانی. برای بچه فلانی چی سوغاتی ببرم طوری که مسافرت و تفریح رو زهرمار آدم میکنه. بازم در صورتی که هیچ وقت از طرف مقابل چیزی به عنوان سوغاتی ندیدیم. 

واقعا میتونین با همچین آدمی همیشه با آرامش صحبت کنین؟ در صورتی که هیچ وقت پشتتون نیست و همیشه حق رو به بقیه میده و میخواد خودش رو مثلا خوب نشون بده به بقیه.

واقعا راه حل چیه؟ عصبانی شدن طبیعیه در اینجور موارد و با همچین آدمی؟

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقدر 👌🏻

حالا اگه اینستا پست میذاشتم میگفتم لایک کن ، نمیکردی 😒شوخی زیاد میکنم😁 نه لایک کن نه دلخور شو 🫀                         بله دانشجوی پزشکی هستم .میام اینجا تا از درس دور باشم . میشه لطفا سوال کنکوری نپرسی؟🥺❤️
هر گلی یه عیبی داره دیگه باید سوخت و ساخت

بعضی وقتها میگم چقدر خوشبختن زنهایی که همسراشون اینجوری نیستن. دائم به جون خانمشون نق نمیرنن و به خاطر بقیه اوقات تلخی راه نمیندازن

عزیزجان این سه موردی ک گفتی من بودم که یکسره قاط میزدم

دلم خیلی گرفته با خودم میگم چرا باید اینقدر به بقیه بها بده در صورتی که اونا یه درصد هم اینجوری نیستن برای ما.