2777
2789

تاپیک نمیخواستم تو عروسی جاریم توچشم باشمو خوندم چندصفحشو. ولله من تااون صفحه  حرفی از اینکه بنده خدا بخواد اغراق کنه رو ندیدم .نمیدونم با چ نگاهی میخونن تاپیکو بعضیا.  و اینکه همیچین چیزایی هس حالا شاید ی عده ندیدن. ما جشن داشتیم از مادرهمسرم پرسیدم چندبار ک چجوریه چی بپوشیم ساده و خودمونیه لباس مجلسی بپوشیم . ی بلیزشلوارساده ام نشون دادم گفتم اینجوری مثلا. چون اینا لختی اینا ندارن‌ ‌. گف اره .بعدا جشنشون ک مفصل شد  بمنم نگف و رفتم دیدم ب بقیه گفته جاریا رفتن ارایشگاه لباس مجلسی پوشیدن خیلیای دیگه ام همینطور. بمن نگفته بود ک من توچشم نباشم باز چون فامیلاشون همیشه میگن ک این عروست فرق داره و.... 

parasoo1989@

کلا نی نی سایتیا همشون خاصن و با بقیه فرق دارن

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر منم طرف اغراق نمیکرد ولی یه دوستی دارم فکر میکنه همیشه از همه سر ولی واقعا معمولیه من چندی ...

اره اینجوریم هس. بخدا منم معمولیم .سمت خانواده های خودمون ازهمه ساده ترو معمولی ترو ...مثلا تو عروسی جاریم من موهامم رنگ نکردم. لباسم یجوری بود انگار از همسایه هام😂 دقیقا ارایشگره گف همه برعکسن میخوان توچشم باشن اینو نگاه چجوری داره میره😂

parasoo1989@
کلا نی نی سایتیا همشون خاصن و با بقیه فرق دارن

نه ب این حرفا من کاری ندارم. کامنتای بعدمو بخونی متوجه میشی. من موهامم رنگ نکردم واسه عروسی جاریم . همه میگفتن چرا اتقد ساده ای اما بعضی وقتا تو یسری خانواده ها ک دنبال داستانن و فک میکنن ارایش رنگین کمانی قشنگه وشیکه  همون سادگی میره توچشمشون.

parasoo1989@