تاپیک نمیخواستم تو عروسی جاریم توچشم باشمو خوندم چندصفحشو. ولله من تااون صفحه حرفی از اینکه بنده خدا بخواد اغراق کنه رو ندیدم .نمیدونم با چ نگاهی میخونن تاپیکو بعضیا. و اینکه همیچین چیزایی هس حالا شاید ی عده ندیدن. ما جشن داشتیم از مادرهمسرم پرسیدم چندبار ک چجوریه چی بپوشیم ساده و خودمونیه لباس مجلسی بپوشیم . ی بلیزشلوارساده ام نشون دادم گفتم اینجوری مثلا. چون اینا لختی اینا ندارن . گف اره .بعدا جشنشون ک مفصل شد بمنم نگف و رفتم دیدم ب بقیه گفته جاریا رفتن ارایشگاه لباس مجلسی پوشیدن خیلیای دیگه ام همینطور. بمن نگفته بود ک من توچشم نباشم باز چون فامیلاشون همیشه میگن ک این عروست فرق داره و....
||رُک هستم|| از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.|یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتممتولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.
نه ب این حرفا من کاری ندارم. کامنتای بعدمو بخونی متوجه میشی. من موهامم رنگ نکردم واسه عروسی جاریم . همه میگفتن چرا اتقد ساده ای اما بعضی وقتا تو یسری خانواده ها ک دنبال داستانن و فک میکنن ارایش رنگین کمانی قشنگه وشیکه همون سادگی میره توچشمشون.