2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه بدنیس راضیم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

منم حسابداری و درسش رو نخوندم ، جایی هم کلاس نرفتم ، توی کار یاد گرفتم ، درآمدش خوبه انصافا ، البته خوبی که داره اکثرا پارت تایم میتونی کار کنی مثلا من روزی ۳ جا رو حسابداری میکنم، حتما آسان و هلو رو یاد بگیر 

نه 

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
منم حسابداری و درسش رو نخوندم ، جایی هم کلاس نرفتم ، توی کار یاد گرفتم ، درآمدش خوبه انصافا ، البته ...

عزیزم کدوم شهر هستی؟ من تو دیوار آگهی حسابداری رو میبینم اکثرا فول تایمه با حقوق کم 😕

نه 

بستگی داره چقدر خرجت باشه

تاپیک افغان زدم یه ماه تعلیق بودم به خاطرش🥹🥹🥹من نمیگم افغان ها همشون بدن بخدا من آدم خوبم دیدم اما تهدید برای نژاد اریاییی و برای مذهب شیعه هستن اون هام انساننن ولی مهمان جند روز اول حبیب خداست بعدش ذلیل بنده خداس
پکت خوبه اگر خوب هم باشی خود اساتید جایی معرفیت میکنن  مگه میشه حسابداری بد باشه البته اگر علا ...

علاقه دارم ، یاد گرفتنش و کلا کار کردنش به نظرتون سخته ؟ من خودم به ریاضی و اینجور چیزا علاقه دارم کلا

شغل سختیه اگه درسش رو نخونده باشم ؟ آخه خیلیا میگن سخته

ن اصلا کار با نرم افزار و باید خوب یادبگیری دوره هاشو بگذرونی اوکی میشی اتفاقا اونایی ک دانشگاه حسابداری خوندن چیزی زیاد یادشون نمیدن خودت باید مهارتشو کسب کنی 

دقت وحوصله وعلاقه هم مهمع

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....