2777
2789
عنوان

خر خر بعد عمل بینی

261 بازدید | 18 پست

سلام دوستان تو رو خدا یکی بیاد بهم بگه چکار کنم چهل روزه بینی م رو عمل کردم دو هفته س شبها با دهن بسته خرخر میکنم واینکه پایین نوک بینی م سمت چپ یه برامدگی قد یه عدس داره دیروز به دکترم گفتم میگه این پوست بینی و کاریش نمیشه کرد میگه شاید به مرور زمان رفع بشه اعصاب خیلی خورده کلی هزینه کردم با کلی تحقیق دکترم رو انتخاب کردم حالا این شده

تعداد رای : 2
نظرسنجی
100
0
0%
100
2
100%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۳ هفته ایه عمل کردم اما هنوز با دهن باز نفس میکشم.چون فعلا بخیه های داخلی هستش و فین کردن ممنوعه ...

بله بخیه هام کلا خوب شده من مشکلم اینکه با دهن بسته خر خر میکنم مخصوصا وقتی طاق باز میخوابم

عزیزم برو پیش جراح بگو برات اسپری بینی بده وماساژ بینی

اسپری دارم ولی دیگه نمیزنم اصلا حس میکنم گلوم مشکل داره نه بینی م چون در طول روز با بینی نفس میکشم هیچ مشکلی هم ندارم