2821
2789

منم خودم ب شوهرم گفتم نمیخواد ولی میدونم میگیره چون بایذ واس مادر من بخره واس مادر خودش بخره واس من بخره پول نمیمونه ک من بچم تازه رف ت ده ماه منم مادر شدم  ی چیز کوچیک انتظار دارم بگیرع ولی جلوش نمیگم 🤣🤣

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی چی گفتی نمیخاد برام بگیری.از الان اینجوری رفتار نکن

اجی شاید نوزده سالم باشه ولی هف ساله الان با همیم چهار سال نامزد  سه سال عروسی 🤣میدونم میگیرع 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
من فقط عکس گل طببعی فرستادم گفتم خواهشا دیگه گل مصنوعی نگیر بدم میاد حالا نمیدونم بخره یا نه

وای اره

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز