2777
2789

سلام خوشگلا

بعد برداشتن خال چ کارا کردن؟

کرم ترمیم کننده و ضدآفتاب رو کِی زدین؟

به من دوتا پماد داد که با هم مخلوط کنم روزی دوبار بزنم ، با یه ترمیم کننده اینم روزی دوبار و ضدآفتاب هم هر ۴ ساعت یکبار 

گفت صورتتو هر وقت دوس داشتی میتونی بشوری یه صابون هم داد

شما چیکارا کردین؟

امروز بعد ۲۲ ساعت صورتمو شستم آخه همش جاش خونی بود، پوستم کثیف شده بود، ولی نمیدونم چطور اون پمادا رو بزنم به چ ترتیبی

اگه کسی میدونه ممنون میشم کمکم کنه اخه نمیخوام خدایی ناکرده جاش بمونه ، گود بشه یا تیره

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

فقط تا زخمش خوب شه زینک بزن جاش نمیمونه 

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من وهمسرم پمادزینک وکرم ترمیم کننده داده بودن 

۳روزاول زینک ۳ساعت یه بار 

بعداز۳روزترمیم کننده هم اضافه شد۶ساعت یه بار 

توی آفتاب هم زیادنبایدمیموندم 

مراقبتاش فقط همینابود 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
برای من برگشت☹

بستگی به نوع خال داره 

یااینکه رعایت نکردن مراقبتا 

اگه خال ریشه داشته باشه بعدازچندماه دوباره بایدبری برداری 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
شما پیش کدوم دکتر برداشتین

من یزدم عزیزم 

بستگی به نوع خال داره  یااینکه رعایت نکردن مراقبتا  اگه خال ریشه داشته باشه بعدازچندماه ...

نه بابا من خیلی مراقبت کردم ولی برگشت

بعد دیگه دست نزدم

چون برای من صورتم نیست دستمه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...
به من وهمسرم پمادزینک وکرم ترمیم کننده داده بودن  ۳روزاول زینک ۳ساعت یه بار  بعداز۳روزتر ...

مرسی عزیزدلم 

😅الان جاش واسع من قرمزع 

زگیل هم داشتم برداشت کل صورتم قرمزه 

خیلی نگرانم 

یعنی زینک رو پاک کنم بعد ترمیم کننده بزنم؟

انشالله به سلامتی  ببخشید من میتونم بپرسم اگر تهران هستین پیش چه دکتری خال برداشتین؟

ممنونم عزیزدلم 

من تهران نیستم خوشگلم