2777
2789

درسته؟ 

بچم بهش دست میزنه بغلش میکنه نگرانم مریض نشه 

سگه تو کارگاه شوهرمه  پسرم میره اونجا باهاش بازی میکنه میاد خونه سریع لباساشو عوض میکنم میبرمش حموم 

صاحبش مرتب حموم میبرتش واکسنشو میزنه ولی جاشو هیچ وقت تمیز نگه نمیداره

نگرانیم بیخوده بچها؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ هاسکی واقعاااا عشقه.  من داشتم، واکسن بزنه دیگه مشکلی نیست.  ولی باید بشوریدش و غذاش ...

آره واقعا خیلی دلبره از همه لحاظ میرسن بهش ولی فقط جاشو تمیز نمیکنن حیوون بیچاره مجبوره همونجا بشینه و بخوابه

اسی ماهم تو خونه سگ داریم 

از وقتی هم پسرم به دنیا اومد باهاش بازی میکرد تا الان 

واکسن انگل های داخلی و یه سری بیماری مثل هاری و اسهال خونی و ..... از بین میبره 

اما جاشم باید تمیز باشه 

حموم بشه 

با اسپری ضد عفونی شه 

ناخوناش کوتاه شه 

اگه این چیزا رعایت نشه باعث انتقال بیماری میشه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
من شنیدم چون سگ ها باسنشون رو لیس میزنن و اونجا هم میکروب داره ممکنه بچه ها مریض بشن 

اونجا میکروب نداره تو رودشون انگله اگه واکسن نزنن با مدفوعش میاد بیرون اونجوری به بقیه جاها منتقل میشه 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
اسی ماهم تو خونه سگ داریم  از وقتی هم پسرم به دنیا اومد باهاش بازی میکرد تا الان  واکسن ...

شما خیلی میرسین بهش اینجوری که خوبه 

اینو بدبخت گذاشتن اونجا برای نگهبانی سگ وحشیه گنده منده اس خیلی

بچمو میندازه زمین صورتشو لیس میزنه بازی میکنه باهاش ولی خب کاش میرسیدن بازم نگران نبودم مثل شما نمیرسن چون خونه گی نیس