دخترا من یه هفته ست مریض شدم، دخترمم ده روزه. دکتر هم رفتیم. دارو هامون داره تموم میشه ولی حالمون فرقی نکرده. صدامون گرفته، بینی مون کیپه، آبریزش داریم، من سرفه خشک دخترم سرفه ی خلط دار داره هر روز که میگذره علائممون بهتر نمیشه، ضمنا من شش روزه بویایی و چشایی ندارم. احتمالا که کروناست. یعنی چقدر طول میکشه؟
دخترم سه روز تب داشت، خودم یا نداشتم یا متوجه نشدم چون مدام استامینوفن میخوردم(دکتر داده)، خسته که انقدر کار میکنم سوپ و غذا میپزم کلا خسته ام. عرق نه.
نمیدونم والا به خاطر آبریزش بینیشه، میریزه تو گلوش سرفه میکنه یا خلط تو ریه هاش جمع شده. از همون روزای اول سرفه هاش خلطی بود. حالا داروهاش تموم شه دوباره باید ببرم دکتر.
اسی ما یک ماه گیرش بودیم کرونا جدیده الان واسه دخترم شده الرژی صبحی دکتربودم همسایه نکبت ساعت دو با زنش دعواشده زنگ ما رو زد دخترم بیدارشده سرفه داغونش کرده که گریه کرد مجبورشدم دارو بدم زودتر
آخ، طفلی بچه ها خیلی گناه دارن. خدا کنه دختر شما هم زود خوب شه. یه ماه همینطوری کامل مریض بود ...
اره ما از اول مهر تا الان سه بار بخدا دوهفتس خوب شدیم دخترم افتاد روتب دکتر گفت الرژیه سری قبلی بحدی طول کشید لعنتی که شوهرم گفت ولش کن بریم یجا بزور خودمون بستری کنیم خلط گلو گرفتگی صدا ابریزش بیحالی ولمون نمیکرد دخترم ۵تاشربتش تا ته تمام شد متاسفانع بخاطر تحریم دارو جواب نمیدن