2777
2789
عنوان

هواي مشهد -١٦ هست و من از غصه كارتن خوابها و بي خانمان ها خوابم نميبره

| مشاهده متن کامل بحث + 1206 بازدید | 99 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش کارتون خواب ها برن حرم حداقل روی فرش بخوابن 

والا خیلی ها شب اونجا میخوابن میدونم هوا سرده حداقل روی یه فرش بخوابن 

بر مشام جان زدم یک قطره از عِطر حسین🖤سبقت از مُشک و گلاب و نافه و عنبر گرفتم......

چرا من همیشه فکر میکردم مشهد گرمه؟!

ما شمال غربیم دما ۹_ ئه 🥶

💎تحسین از آن زنانیست که اندام هایشان آن ها را تعریف نکرده اند و برای عمیقتر شناختن ماهیتشان به عنوان یک فرد تلاش می کنند نه یک جنس💎
او ناهم خدایی دارن و یادت باشه کسی ک تو خیابونه بدون بخاطر اشتباهات خودشه اشتباهاتی مثل اعتیاد، قدر ...

اینطوری نگو...یادمه پارسال تو یک جمعی صحبت از اعتیاد و افسردگی شد که من گفتم ادم افسرده دست خودش نیست یهو حالش بد میشه و شرایط زندگیش بی تاثیر نیس.اعتیاد هم طرف اصلا فکرشو نمیکنه معتاد شه ی اقایی گفت بنظر من اینا چرتو پرته افسردگی وجود نداره و کلی اون دوستی ک در موردش حرف میزدیم رو سرزنش کرد و اعتیادش رو هم مسخره کرد.باورت میشه الان خود هم معتاد شده هم افسرده کسی ک ن ما فکرشو میکردیم نه خودش. ب نظر من گاهی سرنوشت ادم رو هول میده جای بد داستان نمیفهمی کی گرفتار میشی بدون اینکه مقصر باشی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

چرا من همیشه فکر میکردم مشهد گرمه؟!  ما شمال غربیم دما ۹_ ئه 🥶

تابستونا گرم و خشک

زمستونا سرد و یخ

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
چرا من همیشه فکر میکردم مشهد گرمه؟!  ما شمال غربیم دما ۹_ ئه 🥶

این سرما سابقه نداشته پاتو میزاری بیرون از سرما میسوزی 😐🤣

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

وای واقعا انقدر سرده؟ پس الان اردبیل و تبریز چین؟

تبریز الان منفی ۹،  مشهد منفی ۱۴

مشهد خیلی سردتره

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
من هفته پیش براشون اش بردم ی بارم دوهفته پیش ساندویچ بردم.ی مقداری بیشتر دزست میکنم براشون گاهس میبر ...

حس خوب میشه نفس خودمون

بیا ازین به بعد بگو قربه علی الله

من امشب پیکج رو یه درجه کمتر کردم گاز به همه برسه لبلس بافت پوشیدیم قربه علی الله