2777
2789
عنوان

غم از دست دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 338 بازدید | 30 پست
😔😔😔😭😭😭

اینارو گفتم ک بگم منم داغ دارم😭😭😭😭منم داغدار عزیز ترین کسم شدم همه زندگیم بود اما خب فقط تحمل میکنم قرآن میخونم اشک میریزم شاید سال ها بعد سرد بشم نمیدونم😔😔😔اما قلبمو سوراخ کردن جیگرم واقعا سوخته

سلامت باشی. پدرم🖤

منم برادر و پدرم رو از دست دادم گلم،پس کامل درکتون میکنم🖤

اولا که دوره سوگواری رو کامل بگذرون،و در آخرش بپذیرش که دیگه برنمیگرده

دوما چیزی که منو آروم میکنه اینه که هبچی تو دنیا جاویدان نیست و خودمون هم یه روز میریم پیششون

سوما این که میگین جای ما گرمه و جای اونا سرد،گلم ایشون جاش قطعا بهتر از جای ماست  ،بهت شدیدا توصیه میکنم برنامه زندگی پس از زندگی رو دانلود کنی و ببینی ،واقعا نگرشت رو نسبت به اون دنیا تغییر میده و آرومت میکنه،انشالله خدا بهت صبر بده تا بتونی از این مرحله از زندگیت عبور کنی

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینارو گفتم ک بگم منم داغ دارم😭😭😭😭منم داغدار عزیز ترین کسم شدم همه زندگیم بود اما خب فقط تحمل می ...

سخته عزیزم خیلی سخت....

امیدوارم قلب و روح شما ام آروم بشه

واااای لعنت به وقتهای تنهایی ادم دیوونه میشه😔

لطفا گزارش بزنید برام
سخته عزیزم خیلی سخت.... امیدوارم قلب و روح شما ام آروم بشه واااای لعنت به وقتهای تنهایی ادم دیوونه ...

آره من الان چندشبه تا شیش هفت صبح بیدارم و اشک میریزم😭😭😭

ممنون گلم انشالله شمام به حق فاطمه زهرا اروم شی وآخرین غمت باشه♥️

منم برادر و پدرم رو از دست دادم گلم،پس کامل درکتون میکنم🖤 اولا که دوره سوگواری رو کامل بگذرون،و در ...

روحشون شاد عزیزم🖤⚘

گاهی که حالم بده بابام و تو خواب میبینم 

بابای من بیمار بود و خیلی سخت زندگی میکرد به هر لحاظی💔💔💔

وقتی تو خوابمه انقدر حالش خوبه 

بنده خدا نمیتونست زیاد غذا بخوره حالش بد میشد

تو خوابم همش سر میزهای رنگین میبینمش با قامت راست سرحال و خوش

آرزوهایی که داشت و محقق نشد و میبینم که شده

این خوابا خیلی آرومم میکنه...

لطفا گزارش بزنید برام

گاهی فکر میکنم تنها بودنم مزید بر علته...

همه کارها با خودمه چون تک فرزندم

وقتی بابام مرد نمیدونستم گریه کنم...به فکر مراسم باشم...به فکر نهار مهمونا باشم...

تمهایی بد دردیه......

لطفا گزارش بزنید برام

هم درد داشتن خیلی خوبه

هم درد واقعی....

نه کسی که کنارته ولی به فکر خوردن غذاشه و دنبال پر کردن یخچالش....

اونیکه همه مراسما هست ولی فقط به فکر اینه مبادا لباس تکراری و طلا جواهرات تکراری بندازه...‌

واااای خیلی بده خیلی.....

ادم دلش میخواد بترکه.....

ولی قربون اون هفت پشت غریبه هایی که سفت آدم بغل میکنن و حرفاشون ادم و اروم میکنه

لطفا گزارش بزنید برام
روحشون شاد عزیزم🖤⚘ گاهی که حالم بده بابام و تو خواب میبینم  بابای من بیمار بود و خیلی سخت زن ...

مرسی گلم🖤

دقیقا همینطوره،این جسم یه مانع اس عزیزم،اونا که مرگ رو تجربه کرده بودن میگفتن بعد برگشتشون به جسم ،انگار یه لباس خیس و گل آلود و کثیف و سنگین رو پوشیدن،قطعا اونا الان سبک بال تر از من و شما هستن،ناراحتی شما رو پدرتون الان کامل درک میکنه عزیزم،و این باعث اذیت شدنشه،بهتره آروم باشین ،میدونم که خیلی سخته تو این شرایط،دلتنگی و اون خاطرات عذاب آورن ولی براشون قران بخونین و خیرات کنین،انشالله که خودتون هم با اینکار آروم بشین

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
حرفاتون آدم و آروم میکنه..‌‌....

داغتون سنگینه گلم و اگه اشتباه نکنم تازه ،چون تو شرایط شما بودم کاملا میدونم الان حستون چیه،فقط براتون از خدا آرامش میخوام

داغتون سنگینه گلم و اگه اشتباه نکنم تازه ،چون تو شرایط شما بودم کاملا میدونم الان حستون چیه،فقط برات ...

بله عزیزم تازست.......

اومدم اینجا چون کسی نیست باهاش درد دل کنم مادرم هم بنده خدا بدتر از من...

لطفا گزارش بزنید برام
بله عزیزم تازست....... اومدم اینجا چون کسی نیست باهاش درد دل کنم مادرم هم بنده خدا بدتر از من...

برای مادرتون سختره عزیزم،چون بیشتر از شما باهاش زندگی کرده،باهاش صمیمی تر بوده،هوای مادرت رو خیلی داشته باش گلم