2777
2789
عنوان

غم از دست دادن

338 بازدید | 30 پست

خیلی سخته انگار هر لحظه قلب آدم مچاله میشه😭

مخصوصا وقت تنهایی وقتی همه خوابن،پشت فرمون😔😔😔

واااای خیلی بد حالیه 😓😓😓

تک تک سلولهای بدن آدم انگار یخ زده،دیگه نوری نیست و هر لحظه عذاب وجدان داری

وقتی تو جای نرم و گرم میخوابی عذاب وجدان داری که عزیزت جاش سرده

وقتی میخندی انگار اون خنده یه تیره تو قلبت

خیلی زد حالیه کاش یکم حالم خوب بشه

هر لحظه عذاب وجدان و هر لحظه فکر اینکه هر کاری میکرد که زدگی برامون راحت بشه به هر دری زد و نتونست و تو درد مُرد

قلبم درد میکنه دست و پاهام تیر میکشن

اعصابم صفر

فقط خدا کمکم کنه.....‌

تجربش و داشتید چیکار کردید برای آرامشتون؟

لطفا گزارش بزنید برام

مرحوم کی بودن؟

**ای یار که با ما بی وفایی کرده ای                                     خود نیز ندانی چه جفایی کرده ای                                 + این تک بیتی رو برای یه بنده خدایی گفتم ایشالا میرسه به دستش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمتشون کنه عزیزم،نسبتشون چیه باهاتون؟

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

منم تو غم از دست دادن عشقم دارم میسوزم میدونم متفاوته مرگه اما یجورایی باید قبول کنم مرده😭😭😭😭عاشقم بود کشته مردش بودم اما با دعا جدامون کردن الان اون یه سردنیا دارا غصه منو میخوره منم این سر دنیا 

ازهم جداشیم تاابد داغش موند رودلم.... شباتاصبح بیدارم... عکساشو با گریه میبوسم.... باید فکرکنم مرده اما هست 😭😭داره نفس میکشه اما نمیتونم داشته باشمش چندسال عاشقش بودم چقدر پاک بودم چقدرنجیب بودم الان عزیزترینم ازدست دادم شدم مثل جنازه😭😭😭دعاکن منم بمیرم کاش قسمتم مرگ بود😔

پدرم🖤

روحشون شاد.زمان باعث میشه ادم با واقعیت های دردناک کنار بیاد.

**ای یار که با ما بی وفایی کرده ای                                     خود نیز ندانی چه جفایی کرده ای                                 + این تک بیتی رو برای یه بنده خدایی گفتم ایشالا میرسه به دستش