2777
2789

ازتون خاهش میکنم ک الکی گزارش نزنین شاید این مشکل منو خیلی از خانوماداشته باشن

ازنی نی یاراهم خاهش میکنم پاک نکنن🙏🏼

نه کاربر اقاهستم نه قصدم خلاف قوانین سایت هست فقط مشکلمو میگم شایدکسی تجربه ای داشت یاخیلیامشکل منو داشتن

شوهرموخیلی دوسدارم ودوتابچه دارم

ولی مدتیه ب شدت برا ر ا ب ط ه سرد شدم، هیچ میلی ندارم، شوهرم مستقیم اعتراضی نکرده ولی متوجه شدم ازاین اوضاعم ک میلی ندارم راضی نیس

خانومی هست ک این مشکل داشته باشه وراهکاری داشته باشه؟؟؟ 

توروخدا مسخره بازی درنیارن عده ای، واقعا واقعا ممنون میشم کسی راهکاری داره بگه یااگردکتررفته برا این موضوع بگه، ایا نتیجه گرفته؟ 

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰

قطره گل سرخ خوبه

توپ تانک دسته بیل دختر فقط با سبیل😎حافظ کل سوره قل هو الله احد م😌این کاربری دست هشت نفره من ،نوه عمه ی پدربزرگ مادر همسایمون،اون روی سگم،کودک درونم،و بقیه اهالی محل😐😑🥲🤣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگه دعایی توی مفاتیح هست در این باره بخون

مشاوره برو

ریشه یابی کن شاید مشکلی داری که اذیتت میکنه 

اول اینکه لطفاً همین الان بخند 😊                                   و دوم اینکه لطفاً یه صلوات برای ظهور امام زمان(عجل) بفرست 💚

من خیلی س.ک.س تراپ و دکتر زنتن و روانشناس و همه چی رفتم تهش به هیچ نتیجه ای نرسیدم عزیزم . خودتو خسته نکن . منم خیلی مشکل دارم. آخرش یه دکتر بهم گفت ویسکی بخور . الان به زور ویسکی خوردن قبل رابطه یکم بهتر شدم 

قرص افزایش میل جنسی بخور نخوردم ولی میگن خوبه😐..من قبل بارداری اینجوری بودم نهایت ماهی یه بارکشیده میشدم سمت همسرم ولی خب اون همیشه دلش میخواست وباهام سراین موضوع بحث میکردخیلی ب مشکل میخوردیم ولی باردارشدم خوب شد وصعیت امیدوارم همینجوری بمونم

قطره گل سرخ خوبه ویه مقدار از نظر روحی وظاهری به خودت برس شاید روحیت خسته هست خواهر گلم با دستای خودت شوهرت تقدیم به یه زن از خدا بی خبر نکن که بادوتا بچه زندگیت نابود بشه مشکل حل نشدنی نیست

لطفا برای شادی روح مادرم یه صلوات مهمونش 

من خیلی س.ک.س تراپ و دکتر زنتن و روانشناس و همه چی رفتم تهش به هیچ نتیجه ای نرسیدم عزیزم . خودتو خست ...

فکرنکنم راهکارخوبی باشه، چون نماز میخونم وسر اعتقاداتم هستم

لایک نکن، اعلاناتم پره🤕🥴، براعکسا تگم کنین🤩🥰