2777
2789
عنوان

بچه هااا بیایید یه لحظه

119 بازدید | 13 پست

ما یه اکیپ دخترونه هستیم،،،،یه مدت یکی از دوستام با پسرداییش که توی یه دانشگاه بودن میومدتوی جمع ما 

صمیمی شد با جمع همش باهامون بود دوستم میگفت باجنبه اس واهل هیزی و چشم چرونی نیست از اولش بهم پیام میداد دوستم گفت بی منظوره منم جوابشو میدادم حرف خاصی نمیزد الان بهم ابراز علاقه کرده انقد عصبیممممم که دوسدارم دوستمو تیکه تیکه کنم بنظرتون جوابشو چی بدم چرا پسرانمیتونن حدشونو نگه دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو تمایلی ندارم و دیگه تکرار نکن

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم
جواب  رد بده اعصاب خرد کنی نداره که

اخه  قبلش تدکر دادم اگر قراره بیاد بی جنبه بازی در نیاره که رابطه ها بهم بخوره الان دوستم بهش برخورده بهش گفتم میگه خب چی میشه الان اسنا شید من از اول اوردمش ببیندت 

منو از قیافش خوشم نمیاد کلا و شخصیتش

چرا پسرانمیتونن دوست اجتماعی باقی بمونن حتما باید یچی فراتر باشه

بنظرمن ک دوست اجتماعی همش الکیه وقتی دو جنس مخالف باهم درارتباط باشند بالاخره ی حسی این وسط ب وجودمیاد مخصوصادرمورد مردا

بنظرمن ک دوست اجتماعی همش الکیه وقتی دو جنس مخالف باهم درارتباط باشند بالاخره ی حسی این وسط ب وجودمی ...

دقیقاااا براهمین دوسنداشتم بیاد حالا جالبیش اینجاس یکی از دوستامم ازش خوشش میاد

چرا پسرانمیتونن دوست اجتماعی باقی بمونن حتما باید یچی فراتر باشه

یه بارم برای من شد خواستیم بریم بیرون  دوستم گفت رلشم بیاد اومد تاعصری  بیرون بودیم بعد فرداش دوستم پیام داد کات کنیم نباید دوست باشیم گفتم چرا گفت رلم گفته از اون دوستت خوشم اومده شمارشو بده تو بدرد من نمیحوری 😐هردو کات کردن باهم من و دوستمم قطع ارتباطیم😐😐😐😐😐😐

:((((((((((((: 🐣🌱
[QUOTE=268810185]چ خاکی بسرم بریزم😔😔😔دوستم عاشقش شده [/QUOTEتو چرا خاک ب سر بریزی عزیزم بیخی ...

میشناسمش رفتارش عوض میشه 

از نظر چهره خیللللی خوشکله از من خیلی بهتره بور چشم سبز بهشم گفتم فلانی دوستش داره گفت نه میخاد بامن باشه من بیشتر ناراحت دوستمم هر شب طومار از کراشش برام مینوشت