2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه کارت هدیه دادن نمیدونم چقدر داره،با یه شاخه گل و یه ترمه...

همسرم کارمندبانک نیست... ولی تو شرکت کار میکنه

‏یه بار یکی حرف قشنگی زد سطح و کلاس یک خانواده رو پول تعیین نمی کنه. رفتار مردهای اون خانواده با زن های اون خانواده تعیین می کنه که چقدر با کلاس یا بی کلاس اند😊👌       
۱۲۰ ساعت رسمی های سپه ۱میلیون هم شرکتی و قراردادی ۱۵۰۰بازنشسته

من شوهرم بهم نگفته

الان گوشیشو نگاه کردم دیدم دیروز ی تومن براش ریختن

حدس زدم ب این خاطرباشه.چرابمن نگفته خیلی ناراحتم😔

من شوهرم بهم نگفته الان گوشیشو نگاه کردم دیدم دیروز ی تومن براش ریختن حدس زدم ب این خاطرباشه.چرابم ...

عب نداره عزیزم ناراحت نباش

ولی بهش خیلی تکیه نکن توام پس انداز مخفی داشته باش

دنبال کار و درس خودت باش

عب نداره عزیزم ناراحت نباش ولی بهش خیلی تکیه نکن توام پس انداز مخفی داشته باش دنبال کار و درس خودت ...

جالب اینجاس امشب رفتم خریدداشتم خودم از خودم پول دادم چون گفت ندارم...میدونم اگه بهش بگم میگه نه ندادن بهم.چجور بهش ثابت کنم؟

۱۲۰ ساعت رسمی های سپه ۱میلیون هم شرکتی و قراردادی ۱۵۰۰بازنشسته

فقط به خانمها میدن؟

یا به آقایون هم میدن؟

چون تا پارسال روز زن فقط خانمها 

روز پدر ولی به هر دو میدن

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         
شاید میخاد باهاش برات کادو بخره و سورپرایزت کنه

نه.ازکیه میخاستم کفش بخرم بعد چنروز پیش خرید گف اینم کادوی روز زنت!اصلا الان انقدناراحتم ک خدابدونه.بهشم بگم مطمنن میگه نه ندادن بهم 

نه.ازکیه میخاستم کفش بخرم بعد چنروز پیش خرید گف اینم کادوی روز زنت!اصلا الان انقدناراحتم ک خدابدونه. ...

بیخیال عزیزم

به همسر من هم میدن، ازم قایم میکنه هر سال، میره واسه مامان جونش کادو میخره 😊

بیخیال عزیزم به همسر من هم میدن، ازم قایم میکنه هر سال، میره واسه مامان جونش کادو میخره 😊

نمیدونی الان من چقدرناراحتم بغض داره خفم میکنه!متاسفم برای حماقت خودم.دوسدارم بهش بگم ک بدونه فهمیدم ولی نمیدونم چجوری بایدبگم چون باشناختی ک ازش دارم سفت و سخت میزنه زیرش

نمیدونی الان من چقدرناراحتم بغض داره خفم میکنه!متاسفم برای حماقت خودم.دوسدارم بهش بگم ک بدونه فهمیدم ...

کارمند کجاست؟