2777
2789

سلام اول بگم ناامیدی و استرس ممنوع.

من در کمال ناباوری باردار شدم... تنبلی شدید تخمدان و تیرویید بالای صد!!!!!

دعاکنید نینیم سالم بیاد بغلم.

نذر کرده بودم باردار که شدم واسه اقدامیا از ته دل دعا کنم. بیاید براتون حمد بخونم و صلوات بفرستم 🥺🥺🥺 ان شالله با تاپیک خبر بارداریتون دل شادم کنید❤️❤️❤️

خدا جونم دامن همه مادران منتظر رو سبز کن🤲🍃آمین🍃

مبارکه عزیییییزم 😍🥺برای ما هم دعا کن

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه باردار شدن منم دعا کنید لطفا   

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

تردرد خدا برا خداهرمنم دعا کن اونم دقیقا مشکل شمارو داره 5بار آی وی اف کرده منفی شده دفه آخری یه هفته پیش منفی شده الان گوشیش خاموشه با هیشکی حرف نمیزنه 

خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....

مبارک باشه عزیزم

ان شاالله به سلامتی نی نیتو بغل بگیری

لطفا لطفا برای منم دعا کن

۵ ساله منتظرم، الانم برای دومین بار iui انجام دادم

میشه برای مامان شدنم یک صلوات بفرستید.خدایا صبرم تموم شده🥺😍

امضا مو بخون یه اتفاق تلخ برام افتاد که دوس ندارم‌خدا نصیب دشمنمم کنه من که هرچی دعا کردم نشد یعنی شد خدا بهم داد ولی خیلی زود گرفتش دلم خوش بود ولی نابود شدم 😔

بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم  تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده  روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم  برام‌حفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه  

خواهرمن 8ساله باردار نمیشه خیلی ناامید شده دیگه 

خیلیا رو اینجا دیدم که بعد از امضاشون به خواسته شون رسیدن ....منم گفتم آرزومو بنویسم خواهرم 9ساله ازدواج کرده و پنج بار آی وی اف کرده وکلی آی یو آ و هزار دکتر دیگه ...ازتون میخوام هرکی امضامو خونده از صمیم قلب برا خواهرم دعا کنه تا خدا بغلشو با نی نی پر کنه و خوشبختی کامل به خونه ش بیاد آخه خیلی مهربونه وکمک حال همه هست تو این 9سال با وجود انتظار و سختی ....
مبارک باشه عزیزم ان شاالله به سلامتی نی نیتو بغل بگیری لطفا لطفا برای منم دعا کن ۵ ساله منتظرم، ا ...

حتما حتما اصلاح سبک زندگی رو انجام بده 

پودر فرتی بیوتیک بگیر بخور 

از همه مهم تر اصلاا استرس نداشته باش 

مطمئن باش باردار میشی

اصلاح سبک یعنی دقیقا چطوری... خواهرمن تو این 8سال همه کار کرده کلی از مواد غذایی رو کنار گذاشته حتی یه بارم مثبت نشده