2777
2789

دلیجان خوبه هم سنگین نیست هم قیمتش مناسبه هم جنسش خوبه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مکس دلیجان خیلی خوبه 

هم ظاهریش قشنگیه سه چرخ 

هم تحمل وزن بالایی رو داره 

هم چرخ جلو ۳۶۰ درجه تاب میخوره 

هم سه حالت میشه نشسته نیم نشسته و خواب 

هم سبکه هم جمع میشه کوچیک میشه 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

من خیلی راضی بودم ازش 

البته بچمم دوست نداشت بشینه کلا تو یک سالی که گرفتم شاید ۱۰ بار استفاده نکردم می‌خوام بفروشمش 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
دلیجان فکر کنم چندیدن مدل داره با قیمت و طرحای متفاوت شما کدوم مدلش رو میگید

همشون خوبن من نمیدونم مدلی که خریدم اسمش چیه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من خیلی راضی بودم ازش  البته بچمم دوست نداشت بشینه کلا تو یک سالی که گرفتم شاید ۱۰ بار استفاده ...

موقع بیرون رفتن احتیاجت نمیشد؟ 

والا من اصلا اهل بیرون رفتن نیستم اونم با بچه

نمیدونم والا

موقع بیرون رفتن احتیاجت نمیشد؟  والا من اصلا اهل بیرون رفتن نیستم اونم با بچه نمیدونم والا

چرا مخصوصا بازار رفتنم ولی نمینشست تو کالسکه 

تو هم کالسکه گرون نخر  اگه من جان باشم دنبال کالسکه مناسب در حد نو  تو دیوار می‌گشتم می‌خریدم  الکی پول زیاد نمی‌دادم 

که بعداً استفاده نکرد خیلی دلت بسوزه 

دیدی دو مدل کالسکه هست؟  کدومش بهتره

اینا که مکس نیست

بزن سه چرخه مکس