2777
2789
عنوان

کیا زندگی براشون بی معنی شده‌

| مشاهده متن کامل بحث + 2765 بازدید | 72 پست
من ۱۳ مرداد خانوادمو‌دیدم  و انقدر دوره حتمن باید پرواز بگیرم اونم بلیطش نفری ۱/۵ شده بچمم مد ...

از لحاظ روحی سلامتی نیست 🥺

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
از لحاظ روحی سلامتی نیست 🥺

اونو باید بزورم شده ایجاد کرد

من قبلنا که سالم‌بودم همش میرقصیدم

دلخوشیم خرید یک کتاب یا دانلود اهنگ های دلخواهم بود

میشه با چیزهای ساده هم خوش بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه تو بهترین لحظه ی زندکیم هستم بهترین تصمیمات میگیرم و بهترین ادما سر راهم میاین حالم خیلی خوبه ایش ...

خیلی خوبه انشالله بهترینا برات اتفاق بیفته یکم ا این اتفاقای خوبم برای ما بیفته🥺

زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اونو باید بزورم شده ایجاد کرد من قبلنا که سالم‌بودم همش میرقصیدم دلخوشیم خرید یک کتاب یا دانلود اه ...

👌👌👌

واقعا گل گفتی 😂😂 حرف دل من همش به مامانم میگم قدیما چقدر خوب بود بچه که بودم یادمه اصلا هیچ غمی ند ...

الان جوونا خیلی دل مرده تر از سن بالاهان من که خیلی بدم میاد از زندگی

ولی خدایی نکرده میتونس بدتر باشه پارسال این موقع مامانم بستری بود همراهش توبیمارستان بودم میگفتم ببین اینجوری خیلی سخت تره ولی واقعا دست خودم نیس اززندگی خستم کاش زودتر عمرم تموم شه

اونو باید بزورم شده ایجاد کرد من قبلنا که سالم‌بودم همش میرقصیدم دلخوشیم خرید یک کتاب یا دانلود اه ...

مشکلات زیاد شده خواهر زندگی خیلی سخت شده خوشحالی خیلی کمیاب شده حتی نایاب 

الان جوونا خیلی دل مرده تر از سن بالاهان من که خیلی بدم میاد از زندگی ولی خدایی نکرده میتونس بدتر ب ...

دقیقا اکثرا ناامیدن گرونی ها فقیر چقدر زیاد شده در حسرت خرید یک‌ماشین معمولی ..اجاره خونه و...

من سال آخر دبیرستانم افسردگی شدید دارم😭😭

استرس کنکوردوری تموم شدن مدرسه استرس واردشدن ب مدرسه پیداکردن آدم خوب برازندگی .هعییی 

ایناتمومی ندارن .. ازالان افسردگی نگیرانرژی جمع کن برااینده😂

استرس کنکوردوری تموم شدن مدرسه استرس واردشدن ب مدرسه پیداکردن آدم خوب برازندگی .هعییی  ایناتمو ...

اتفاقت خوشحالم مدرسه م داره تموم میشه 😄 دعا دعا میکردم زودی تموم شه چون حوصله درس خواندن هم ندارم دیگه با این روحیه م هرچه زودتر. تموم بشه بهتره 

استرس کنکوردوری تموم شدن مدرسه استرس واردشدن ب مدرسه پیداکردن آدم خوب برازندگی .هعییی  ایناتمو ...

ازدواج‌ که دیگه هیچی شیت شیتم‌ من فقط به یه جایی برسم روحیه م خوب بشه برام کافیه ازدواج و ..پیشکش😂

اتفاقت خوشحالم مدرسه م داره تموم میشه 😄 دعا دعا میکردم زودی تموم شه چون حوصله درس خواندن هم ندارم د ...

منم ازناظم بدم میومد آخرین امتحانمودادم خوشحال شدم دیگه نمیبینمش.ولی جورنشددانشگابرم حسرتشومیخورم.