سه چهار ساله زندگی خیلی برام بی معنی شده فکر میکنم فقط خودم اینجوری ام یا کسی هم مثل من فکر میکنه !؟؟☹️☹️
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
واقعا گل گفتی 😂😂 حرف دل من همش به مامانم میگم قدیما چقدر خوب بود بچه که بودم یادمه اصلا هیچ غمی نداشتم دغدغه م فقط بازی تو کوچه با بچه ها بود بعداز اون هم میرفتیم پارک با مامانم اینور اونور چه خوش بود یادش بخیر قدیما اهنگشم گوش میدم حسرت میخورم میگم چه دورانی بود مامانم میگم انگار صدسالته 😂😂
زندگی کابوسه وقتی مردیم از این کابوس بیدار میشیم...قیامت زیباترین اتفاق عمرمه چون پایان این کابوس رو رقم میزنه.. من از این کابوس واهمه دارم و دوست دارم هرچه زودتر تموم شه اون دنیا هرچی که هست خیلی خیلی از این دنیا بهتره ☄️🤍
اگه حقیقت عالم رو ببینیم زندگی سراسر زیبایی و عشق هست....
قبلا ها اره ولی الان دنیا یجوری شده بنظرم تیره و تاره معنی نداره☹️☹️
زندگی همه بی معنیه. درس بخون شغل نباشه بی معنیه بیای ازدواج کنی مشکلات زیاباشه بیمعنی، نگرانی های ب ...
من سال آخر دبیرستانم افسردگی شدید دارم😭😭
قبلا ها اره ولی الان دنیا یجوری شده بنظرم تیره و تاره معنی نداره☹️☹️
پشت تموم اِتفاقات دنیا یک خِیر بسیار زیادی وجود داره...شاید به ظاهر جنگ و خشونت و درد و اهانت و فقر باشه اما درباطنِ همین اِتفاقات چنان خِیر و هدف بالا و زیبایی هست که ما از آن بیخبریم چون تموم عالم فقط در دست خداست و جز خدا چیز دیگه ای نیست که بخواد بَد باشه پس نگرانِ هیچ چیزی نباش و با عشق و شادی زندگی کن...
قَالَ إِنِّي أَعْلَمُ مَا لَا تَعْلَمُونَ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ گفت: من حقایقی میدانم كه شما نمىدانيد و عاقبت همه ی کار ها به دست خداست #قرآن
سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید. https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587