2777
2789
عنوان

خواستگاری

253 بازدید | 11 پست

سلام دوستان حالتون خوبه؟ی پیشنهاد ازدواج دارم ولی نمیدونم باید چکار کنم به تجربهای شما نیاز دارم

ی پسری بهم پیشنهاد داده که وضع مالیش خوبه خونه و ماشین و همه چیزش تکمیله

ولی ی مشکلی داره اونم اینکه نسبت به خواهرش شکاکه (نمیزاره تنهایی بره جایی...هرجا میره خودش میرسونتش ...با دوستاش نمیره بیرونو...)ولی اینم بدونید دختره دوست پسر داشت و پسره خواهرش دوست پسر داره...

حالا شما جای من بودید چکار میکردید؟

زود جواب منفی میدادید یا اینکه ی مدت با پسره در ارتباط میمونید که خودشو بهتر بشناسید؟؟

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من ده ها مرد ديدم يكيش برادر خودم ك نسبت ب خواهرشون حساس بودن در همين حدي ك خودت ميگي

وليي روي زنشون اصلا اينجوري نبودن 

بنظرم ارل اشنا شد اگر از احاض اخلاقي ديدي بهم نميخوريد جواب منفي بده 

عجله نكن سريع رد بده

مامان سه تا كوچولو و يكي تو راهي

اقواممون همینطوربود خواهرش باکل کوچه دوس بود خیلی خواهرشم میزد یباردعوای شدیدی هم کردباهاش همه فهمیدن ولی زن گرفته الان اصلاکاری به زنه نداره ماشین دست زنست میره میاد کلا فرق داره

یه مدت تحت نظر خانوادت زیر نظر بگیرش  شاید آبجیش بی جنبه بازی درآورده یا شایدم مثه داداش من که ...

چطوری بفهمم که مدلش برا زنش عوض میشه؟

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  
چطوری بفهمم که مدلش برا زنش عوض میشه؟

ببین آدما با حرف زدن شخصیتشونو نشون میدن کلا برادر من تا ازدواج حساس بود بعد ازدواج من دیگه بامن کاری نداره 

اونم ممکنه آبجیش رو محدود کرده به خاطر یه سری مسائل بود ، خیلی غیر مستقیم از نوع رفت و آمدت یا آینده کاری و تعاملات اجتماعیت ازش بپرس ببین چی میگه 

مثلا همسرم به من میگه هر جا میری برو فقط واسه اذان مغربخونه باش یا دوست نداره با یه مرد غریبه وقتی خودش هست حرف بزنم واسه خریدی یا چیزی حدامکان کم حرف می زنم یا تاکسی پشت نشینم خوب اینا رو رعایت می کنم مشکلی هم ندارم وقتی می بینه رعایت می کنم دیگه حساسیتی نداره