2777
2789
عنوان

کادو همسرم به مناسبت روز زن📸

17842 بازدید | 141 پست

سلام شبتون پر از ارامش.خانومای گل روزتون پیشاپیش مبارک😘امسال من واسه روز مادر‌ هیچ برنامه ای نداشتم ظهر داشتم بامامانم صحبت میکردم که دیدم همسرم اومد با دوتا دسته گلو کیک و کادو.طفلی بدون اینکه به من بگه واسه مامانم به سلیقه خودش گل گرفته بود و تو پاکتم پول گذاشته بود واسه مامانم.واسه منم گل گرفته بود و ی هدیه.چون اصلا احتمالشو نمیدادم مخصوصا که جلوتر هدیه گرفت خیلی سورپرایز شدم.گفتم عکس گلا و هدیه رو بزارم که انرژی مثبت بگیرم ازتون.چون میترسم بره گوگل و اهل پاک کردن عکس نیستم چندتا کامنت گذاشته بشه که عکسو بزارم.💕💕

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

مبارک باشد بگذار خانم

بشر موجودی منطقی نیست، موجودی است منطق تراش. به هر کار دست زد و به هر چه عادت کرد ، سعی میکند برای آن دلیلی بتراشد و عذر و بهانه ای بیاوردوقتی حرف می زنیم، بیشتر میخواهیم خودمان را قانع کنیم تا دیگران را ، کسی که قانع شده باشد ، کسی که به اندیشه های خود ایمان داشته باشد، اصلا حرف نمی زند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.