2777
2789
خب راسش مطمئن نیستم چ جوابی میگیرم ولی روزای خوبی رو سپری نمیکنم 

جوابی ک میگیری مهم نیس اگر ارزششو داره برای دل خودت ک بتونی جواب گوش باشی پا پیش بزار تو دنیا هیچ کس مهم تر از خود ادم برای خود ادم نیس

جوابی ک میگیری مهم نیس اگر ارزششو داره برای دل خودت ک بتونی جواب گوش باشی پا پیش بزار تو دنیا هیچ کس ...

میشه حرف بزنیم نیاز دارم یه نفر ازدلم خبر داشته باشه

همین تورا بس که من دیگر تو را آنطور که میدیدم نمیبینم... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب الان داریم حرف میزنیم عزیزم. هر چ میخواهد دل تنگت بگو جانا

قلبم میگه برو جلو ولی یه حسی همش منصرفم میکنه 

اما اینقد داره این موضوع بهم آسیب میزنه ک هیچی برام مهم نیست و حتی یادم میره چه جوری روزم شب میشه 

یه شب ک داشتیم حرف میزدیم خیلی دعوامون شد و گفتم ک میرم و دیگ بهت فکر نمیکنم میدونستم دارم چرت میگم ولی چون عصبی بودم گفتم اما اون جلومو گرفت 

قلبم میگه برو جلو ولی یه حسی همش منصرفم میکنه  اما اینقد داره این موضوع بهم آسیب میزنه ک هیچی ...

خب اگر جلوتو گرفت پس الان مشکل چیه 

تو زندگی زوج ها دعوا نمک زندگیه، زندگیه روتین و یکنواخت کم کم بی مزه میشه

خب اگر جلوتو گرفت پس الان مشکل چیه  تو زندگی زوج ها دعوا نمک زندگیه، زندگیه روتین و یکنواخت کم ...

باشه من حرفامو بهش میگم 😿

خبرشو بهم بده تو این تایپینگ، میدونم ک حتما بهش میرسی و هر دو لیاقتشو دارین و امیدوارم در کنار هم خو ...

چشم البته تا اسفند باید صبر کنم اخه دانشگاه هست میخام از نزدیک بگم مرسی بهم حس خوب و دلگرمی دادین🥲💖

ی اهنگ بود میگفت موهامو زدم بهم میاد مگه زشت شدم نگام نمیکنی دلت میاد 😜

😂😂😂😂نه اخه صب دارم میرم موهامو کوتاه کنم و موهام خیلی بلند هستن و میخاسم یه پست بزارم دنبال متنی و شعری چیزی بودم😂💖

😂😂😂😂نه اخه صب دارم میرم موهامو کوتاه کنم و موهام خیلی بلند هستن و میخاسم یه پست بزارم دنبال متنی ...

به نظرم همون موهامو زدم بهم میاد خوبه شاید ی تلنگری هم برای کراشت بشه😁😉