2777
2789

بد چیزیه هیشکی درکت نمیکنه همه فک میکنم خودتو میگیری ولی اینجوری نیست 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت کنکورم

بشدت تنها و رکم

درونگراییمو دوس دارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       

دانشگاه قبول شدم 

میشه کمی ویژگی های درون گرایی رو بگید من واقعا تو جمع زیاد حرف میزنم و نظر بدم اما نمی تونم زیاد دوست پیدا کنم نمی دونم چرا 😐😐

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
خجولی گری با درون گرایی یکی نیستا !!!

خجولی چیه ؟ 

مثلا من دوست ندارم تو همه جمعی باشم دوسندارم با هرکسی هم کلام بشم برای کسی ک دوسش دارم انقد پرحرفم ولی برای بعضیا اصلا نمیتونم دو کلمه حرف بزنم ..

تنهایی رو ترجیح میدم به بودن در جمع 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

درونگراها سکوت رو بیشتر دوس دارن و توی تنهایی انرژی میگیرن.

پس من این وسط چیم بخدا الان نمی دونم درونگرام یا برونگرا 

چون زیاد نمی تونم دوست پیدا کنم حالا نزدیک بقیه م میشم اما صمیمی ن یعنی همیشه ی حدود حدودی دارم برای خودم برعکس دوستام م خیلی خودشیرینی میکنن تا با بقیه باشن الان من نمی دونم دقیقا چ شخصیتیم 😐😐😐

دیگه شماره ای ندارم باهاش بیام نی نی سایت پنجاهمین کاربریمه
پس من این وسط چیم بخدا الان نمی دونم درونگرام یا برونگرا  چون زیاد نمی تونم دوست پیدا کنم حالا ...

منم اینجوری هستم. فکر می‌کنم اونم از درونگرایی باشه. یه کمی هم از وسواس در انتخاب دوسته.