2777
2789
عنوان

چ خبرههه مردم دارن با خودشون چیکار میکنن🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 45 پست

بحثش فرق میکنه یکسری ها میخوان به هرررر قیمتی خوب باشن مثلا یکی از اقوام من وضع خیلی خوبی ندارن ولی تمام طلاهاشو فروخت تا ایفون مدل جدید بخره پس نمیشه گفت اره حتما فلانی پولداره که این گوشیو داره و ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من تا حدودی امکان مالی شو دارم هر چی بخوام بگیرم ،ولی واقعا قیمت ها سرسام آور بالا رفته ،حس اصحاب کهف و دارم ،قیمت ها منصفانه نیست،

فضولی امر به معروف نیست .....عضو گروه سبز💚( قد ۱۶۸وزن شروع۶۳ هدف ۶۰)امروز ۹ بهمن ۶۱/۳۰۰ شدم ،چیزی نمونده به هدف 😍
اونایی که اینجام مینالن توی تاپیک النگو دیدم دستا تا ارنج النگو بعضیا عادت دارن به نالیدن

من ندارم اقده دلم میخاد ولی پولشو نداریم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

دقیقا ما الان بحثمون تو خانواده همین بود 

یکی یه حرفی زدگف کسی که یه ملیارد داره میره برا خودش یه چاهه یکو نیم میلیاردی میکنه  

اونوقته که نداره نداشتن من با نداشتن شما مثلا خیلی فرق داره من میگم ندارم ینی ندارم بخورم حتی ولی یکی میگه ندارم شاید پول لباس این ماهشو نداره 

دلمون رو با همین چیزا خوش میکنیم چون توانایی خوشیای بزرگتر رو نداریم

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را 

پولشون به خونه و ماشین و چیزای لوکس نمیرسه دیگ حداقل ظاهرشونو درست میکنن 

Gunnen ب معنی خوشحالی بخاطر شادی کسی که دوسش داری ؛یعنی ی نفر رو اونقدر دوسش داشته باشی، اونقدر برات عزیز باشه که با خوشحالیش حال تو خوب بشه!☁️🤍

دقیقا 

میگن نداریم اونوقت مرم آموزشگاه میبینم پارچه های گرون و متری  بوق تومن میارن خیاط واسشون لباس بدوزه 😐

مگه احتیاج مالی نداشتی ؟  مگه بی پول نبودی ؟ پس این پارچه ها از کجا میاد ؟!

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

دیگه فلک زده هم نیستن ،درسته تورم رفته بالا ،دستمزدا هم رفته خوب ،دوسال پیش کارمندا می‌گرفتن 5تومن حالا 12تومن به بالا ،حمله نکنید ،تقریبی گفتم 

معرفت در گرانی است به هرکس ندهند،،،،،پرطاووس قشنگ است به کرکس ندهند..