2821
2789
عنوان

کیست مویی

1552 بازدید | 19 پست

سلام دوستان

من کیست مویی داشتم پارسال عمل جراحی به روش باز انجام دادم ولی خیلی درد و عذاب کشیدم بعد از عمل مخصوصا پانسمان های دردناکش😔😔

بعد از دو سه ماه که زخم ترمیم شد دوباره کیست برگشت تا الان، همش چرک ازش میاد عفونی شده ولی بخدا پارسال اینقدررر اذیت شدم که دیگه نمیتونم برم دکتر و اون درد ها رو تحمل کنم..تو شهرمون هم دکتری که عمل لیزر انجام بده نیست.نمیدونم چیکار کنم انقد که اذیت میشم و درد دارم..به نظر شما چیکار کنم؟لطفا راهنماییم کنید اگه راه حلی هست 😔🙏

منم خرداد ماه عمل باز انجام دادم و بسته شد ولی الان دوباره ی خرده باز شده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ینی دوباره کیست مویی عه؟

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پماد سیاه از عطاری بخر بزن چرک و عفونت رو می‌کشه بیرون سرباز می‌کنه حتی ممکنه نوک مو هم بیاد بیرون بتونی بکشی بیرون 

تتراسایکلین هم خوبه بزن درکنارش دکتر برو بگو چرک خشک کن هم برات بنویسه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
عزیزم پماد سیاه از عطاری بخر بزن چرک و عفونت رو می‌کشه بیرون سرباز می‌کنه حتی ممکنه نوک مو هم بیاد ب ...

عزیزم پماد سیاه رو باید هر روز بزنم؟ 

بعد تتراسایکلین هم پماده؟؟

نمیدونم شاید درست رعایت نکردی مثلا موهای اون قسمت شیو نشه امکان برگشت هست

عع آخه دکتره میگفت عیبی نداره🤦🏻‍♀️من ک نمیخام دیگه عمل کنم 

تردید نکن که نوری هست🌝🍀                                    تو به اندازه ی🦋شدن زیبایی!
عزیزم پماد سیاه رو باید هر روز بزنم؟  بعد تتراسایکلین هم پماده؟؟

اره هرروز بزن جفتشو ی هفته بزنی سر باز می‌کنه عفونت خارج میشه راحت میشی 

پماد سیاه رو شب بزن رو اون ناحیه ی تیکه کیسه فریزر هم بذار روش حالت پانسمان طور که تا صبح بمونه 

زود نشوره یا بماله ب لباست

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛