2777
2789
عنوان

چرا همتون😂بیا دیگهههه😀😀

344 بازدید | 13 پست

چرا همه با خواهرشوهراشون و مادرشوهراشون و جاریاشون  رابطه خوبی ندارن؟

آیا مادر شوهر مقصر است؟

آیا آنها نیز همین حس را دارند؟

شجره ی نامه ی این موضوع از کجایت؟

"من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه ای..!"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شجرنامش از اینجاست که ما هنوز یاد نگرفتیم سرمون و تو زندگی خودمون بکنیم و به دیگران و عقایدشون احترام بذاریم و جای کسی تصمیم نگیریم😐

یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨

وابستگی

همه ما به یه نفر وابسته هستیم چون از بچگی بهمون یاد ندادن مستقل باشیم بهمون یاد ندادن چجوری به تنهایی زندگی کنیم یا مسافرت بریم یا شادی کنیم و...

حالا این وابستگی ممکنه به فرزند باشه یا برادر یا خواهر و...

بعد از وابستگی احساس فراموش شدن دلیل نفرت هاست

ترس از فراموش شدن در ذهن و فکر عزیزامون