از اول بارداری عفونت ادرار و واژن داشتم عفونت واژنم برطرف شد ولی ادرار نه دوماهه که ادرارم رنگش قرمز شده و موقع سرویس رفتن خیلی اذیت میشم گاهی موقع تخلیه کلیه هامم درد میگیره گاهی درد پریودی هم دارم کمر درد که شبا امونمو بریره داروهم میخورم افاقه نمیکنه فردا دوباره باید برم دکتر بنظرتون نی نیم حالش خوبه حرکت داره زیاد ولی میترسم عفونتم روش اثر بزاره و زایمان زودرس بگیرم کسی اینطوری بوده؟؟؟عفونت ادرار شدید تو بارداری خیلی خطرناکه؟؟؟هرچی دارو میده دکترم خوب نمیشم چرا خیلی رعایت میکنم
عنبر نسا خیلی خوبه ولی نمیدونم تو بارداری استفاده میکنن یا نه خدا تو راهیتو نگه داره عزیزم
خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢
بنظرم به غیر از پزشک زنان ، به یک متخصص کلیه و مجاری ادراری هم مراجعه کن
عفونت ممکنه باعث پاره شدن کیسه آب بشه
🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه میدارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴) حضرت محمد ص (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
عزیزم عفونت حتما جدی بگیر آب بخور مدام لباس زیر نبوش اصلا اگه عفونت واژن داری یه قاشق ماست بزار رو واژنت استراحت داشته باش زیاد تحرک نداشته باش وقتی میری دستشویی خودتو با دستمال نخی پاک کن مواظب رابطه زناشوییتم باش ممکنه عفونت از همسرت گرفته باشی