2777
2789
عنوان

توروخدا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه نگران نی نیم شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 6484 بازدید | 36 پست
باااید آب بخوری زیاد...فک کن من انقدر عفونتم زیاد بود هیچ دکتر و دارویی جواب نمیداد عفونت شورتامم سو ...

زیاد میخورم تکرر ادرارم دارم شمام باردار بودین؟؟

صلوات برای سلامتی پدر و مادرم و خوشبختی همه

عنبر نسا خیلی خوبه ولی نمیدونم تو بارداری استفاده میکنن یا نه خدا تو راهیتو نگه داره عزیزم

خدایا یه نی نی تپل و سالم قسمت همه ارزومنداش بکن پسر کوچولوی منم واسم نگهدار😍😍😍خدایا گله دارم از زمینو زمانت از دلم که هر روز میشکنه و هیچ مرحمی براش پیدا نمیکنم دلم میسوزه واسه مادری که بادردو دلام موهاش سفید شده واسه پدری که هر روز به غماش اضافه میکنم خدایا کمکم کن واسم دعا کنین محتاج دعاهاتونم😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد میخورم تکرر ادرارم دارم شمام باردار بودین؟؟

بله برای بارداری دومم اینجوری بودم..بوی بد اینا نداشتما کلیه هام درد میکرد و تکرر ادرار امونمو بریده بود

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

عزیزم من تجربه ندارم 

بنظرم به غیر از پزشک زنان ، به یک متخصص کلیه و مجاری ادراری هم مراجعه کن 

عفونت ممکنه باعث پاره شدن کیسه آب بشه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

عزیزم عفونت حتما جدی بگیر آب بخور مدام لباس زیر نبوش اصلا اگه عفونت واژن داری یه قاشق ماست بزار رو واژنت استراحت داشته باش زیاد تحرک نداشته باش وقتی میری دستشویی خودتو با دستمال نخی پاک کن مواظب رابطه زناشوییتم باش ممکنه عفونت از همسرت گرفته باشی

عفونت واژنت چجوری خوب شد؟مشکل منم هس  ب لک بینی افتادم ماه قبل الانم ترشحات قهوه ای و سبز دارم

دکترم شیاف داد با قرص بایو فم خیلی بهترشدم

عزیزم من تجربه ندارم  بنظرم به غیر از پزشک زنان ، به یک متخصص کلیه و مجاری ادراری هم مراجعه کن ...

فردا وقت دکتر دارم خداکنه ایندفعه با دارو رفع بشه وگرنه میرم دکتر دیگه ممکنه بخاطر عفونت بستری کنن؟

عزیزم عفونت حتما جدی بگیر آب بخور مدام لباس زیر نبوش اصلا اگه عفونت واژن داری یه قاشق ماست بزار رو و ...

خیلی اب میخورم همه اینارو رعایت میکنم اما نمیدونم چرا همش عفونت ادرار میگیرم نه شوهرم طفلک همش از من میگیره

عزیزم دکترت رو عوض کن، ایشالا که کوچولوت بی بلا باشه

بهترین دکتر شهرمونه اگه ایندفعه خوب شدم عوض میکنم بنظرت تو این ماه دکتر دیگه برام پرونده تشکیل میده؟

امین ممنون

بهترین دکتر شهرمونه اگه ایندفعه خوب شدم عوض میکنم بنظرت تو این ماه دکتر دیگه برام پرونده تشکیل میده؟ ...

پرونده تشکیل نده، برای عفونت ادرارت برو پیش کسی دیگه

بعضی وقتا دکتر عمومی ها داروهای بهتری میدن

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
پرونده تشکیل نده، برای عفونت ادرارت برو پیش کسی دیگه بعضی وقتا دکتر عمومی ها داروهای بهتری میدن

اره اما بخاطر بارداریم دکتر دیگه نرفتم ترسیدم اخه هردارویی تو بارداری مجاز نیس ولی ایندفعه اگه خوب نشدم میرم ممنون