سیبفروش مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 531 عنوان نا امیدی برای بارداری 137 بازدید | 13 پست سلام دوستان این ماه ۵ هست اقدام کردم خیلی افسرده عصبی و ناراحتم دکترمو عوض کردم گفت ۳ روز دیگه سونو و آزمایش بده خیلی حالم بده شوهرم اصلا آدمی نیست روم فشار بیار یا چیزی بگه خودم خیلی اذیتم ولی 😔دلم نمیخاد زندگیم خراب شه من خیلی سختی کشیدم دوس ندارم زندگیمو از دست بدم اخه خیلی دوس دارم زندگیمو میشه دعا کنید برام برای آرامشم دعا کنید ممنونم 1401/10/21 | 17:40 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پارلاaaaa عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 3788 چن ساله ازدواج کردین من باره اولمه اقدام کردم این ماه انشاالله میشی عزیزم
سیبفروش مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 531 چن ساله ازدواج کردین من باره اولمه اقدام کردم این ماه انشاالله میشی عزیزم نزدیک۲ ساله ازدواج کردم اما ۵ ماه اقدام به بارداری کردم مرسی عزیزم
elham34344 عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 123 سلام در ناامیدیها بسی امید است منم ۵ ماه هست اقدامم خبری نیست خدا خودش میفهمه تو بهترین شرایط که صلاحش هست بهت میده ناامیدی از شیطانه
پارلاaaaa عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 3788 نزدیک۲ ساله ازدواج کردم اما ۵ ماه اقدام به بارداری کردم مرسی عزیزم عه منم دوساله ازدواج کردم خوب این کچیزی نی چرا ناراحت میشی من فک کردم خیلی زیاده منم خودم نمیذاشتم بچه داشته باشیم میگفتیم زوده ولی دیه تصمیم گرفتیم بزاریم ی دونهقربانت گلم
پارلاaaaa عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 3788 نزدیک۲ ساله ازدواج کردم اما ۵ ماه اقدام به بارداری کردم مرسی عزیزم بخدا امید داشته باشه بحق فاطمه الزهرا خدا ی پسر میده بهت حس میکنم باردار میشن اونم پسره الان بعد از چن سال مامانم حامله شد داداش میخاستیم ولی خدا نمیداد قربون خدام برم الان حامله هست پسره رفت ازمایش تعیین جنسیت خون گفتن ۹۸درصد پسره اص نگران نباش توکل بخدا کن
todeliiiiii عضویت: 1400/12/28 تعداد پست: 1071 فقططططط از خدا بخواه خیلیییییییییییییییییی مهربونه خیلی فقط ازش ناامید نشو همین تجربه کردم کی میگم🥹🥹🥹🥹🥹
ملودی0000 عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 2147 نزدیک۲ ساله ازدواج کردم اما ۵ ماه اقدام به بارداری کردم مرسی عزیزم ۵ ماه که زیاد نیست منم ۵ ماه اقدامم دکترم نرفتم همش دارو شیمیایی میدن تا یه سال صبر میکنم نشد اونوقت میرم دکتر
سیبفروش مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 531 سلام در ناامیدیها بسی امید است منم ۵ ماه هست اقدامم خبری نیست خدا خودش میفهمه تو بهترین شرایط که صلا ... ممنونم گلم
سیبفروش مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 531 عه منم دوساله ازدواج کردم خوب این کچیزی نی چرا ناراحت میشی من فک کردم خیلی زیاده منم خودم نمیذاشتم ... هرچی خدا بخاد یکم کفر گفتم ولی الان میگم هر چی خودش صلاح میدونه
سیبفروش مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 531 بخدا امید داشته باشه بحق فاطمه الزهرا خدا ی پسر میده بهت حس میکنم باردار میشن اونم پسره الان بعد از ... مممنونم عزیزم ان شاءالله 💚
سیبفروش مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 531 فقططططط از خدا بخواه خیلیییییییییییییییییی مهربونه خیلی فقط ازش ناامید نشو همین ... سپردم به خودش ان شاءالله بهم بده
سیبفروش مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 531 ۵ ماه که زیاد نیست منم ۵ ماه اقدامم دکترم نرفتم همش دارو شیمیایی میدن تا یه سال صبر میکنم نشد اونوقت ... من احساس کردم ی مشکلی هست رفتم دکتر گفت فولیکولات کوچیک
پارلاaaaa عضویت: 1401/06/30 تعداد پست: 3788 هرچی خدا بخاد یکم کفر گفتم ولی الان میگم هر چی خودش صلاح میدونه اره عزیزم فقط توکل بخدا کن همین ولیی ن کفر نگو فقط