2777
2789
عنوان

بچم مریضه

549 بازدید | 38 پست

مادرای عزیز بیاین راهنماییم کنین بچم خیلی بدنش ضعیفه فورا مریض میشه حالا هم سرفه داره و سرماخوردگی خوب نمیشه دکتر هم بردیم امروزم دوباره میبریمش میشه بگین چی براش بپزم برا سرفه خوب باشه و مقوی باشه امروز براش سوپ ماهیچه و رشته فرنگی درست کردم با دمنوش به و عناب و عسل ولی نمیخوره

به کویت با دل شاد آمدم با چشم تر رفتم به دل امید درمان داشتم درمانده تر رفتم🥺😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا بهتر باشه  میشه لطفا برای سلامتی کامل پسرم یه حمد بخونید ممنون 😔

سلامت باشی فداتشم تو اون یکی تایپک براش خوندم بازم میخونم انشاالله خدا سلامتی بده بهش

بچه ی مریض بد غذا میشه خدا بهت صبر بده خیلی سخته ببین چی رو راحت تر میخوره بهش بده مال من مرغ و گوشت رو کبابی بهش میدادم سبزیجات رو هم گریل میکردم میخورد

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم
چند سالشه؟؟ اگه مجاز هست برای سنش  با مشورت پزشک بهش شربت ایمیونس بده سیستم ایمنیش رو قدس میکنه ...

دوسال و سه ماهشه یه ساعت دیگه انشاالله میبریمش دکتر بهش میگم ببینم چی میگه ممنونم عزیزم

دوسال و سه ماهشه یه ساعت دیگه انشاالله میبریمش دکتر بهش میگم ببینم چی میگه ممنونم عزیزم

بپرس حتما اگه بتونه بخوره عالیه انشاالله که بهتر بشه هر موقع مريض میشه داروهاش رو کامل بده حتی اگر احساس میکنی خوب شده دوره درمان رو کامل کن مخصوصا آنتی‌بیوتیک ها رو 

تلگرام داری؟؟؟ 

نور خواهی مستعد نور شو.... 
بچه ی مریض بد غذا میشه خدا بهت صبر بده خیلی سخته ببین چی رو راحت تر میخوره بهش بده مال من مرغ و گوشت ...

سلامت باشی عزیزم همش ازم کباب میخواد کباب براش بد نیست بهش بدم 

بپرس حتما اگه بتونه بخوره عالیه انشاالله که بهتر بشه هر موقع مريض میشه داروهاش رو کامل بده حتی اگر ا ...

فدای محبتت نه عزیزم تلگرام ندارم فقط روبیکا دارم اره چون چندبار هم بستری شده میترسم همه داروهاشو کامل و سر وقت میدم فقط تا داروی آنتی بیوتیک بهش میدن همینکه تمام میشه فورا مریض میشه احساس میکنم به آنتی بیوتیک حساسیت داره 

فدای محبتت نه عزیزم تلگرام ندارم فقط روبیکا دارم اره چون چندبار هم بستری شده میترسم همه داروهاشو کام ...

میخواستم لینک کانال دکتر ظریفی رو برات بذارم 

نگران نباش اگر صلاح دیدی دکترش رو عوض کن بعضی دکترها نیاز نیست و آنتی بیوتیک میدن و متاسفانه مقاومت آنتی بیوتیکی پیش میاد 

انشاالله برای فرزند دلبندت این طوری نباشه ولی اگر دیدی خیلی طولانی مدت شده دکترش رو عوض کن 

یا کامل برای دکترش توضیح بده سابقه بیماریش رو 

انشاالله که هر چی زودتر خوب بشه ولی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

نور خواهی مستعد نور شو.... 

منم بچم الان چند ماهه مدام مریضه خوب نمیشه اصلا 😞

ده بار بردمش دکتر فقط با اموکسی کلاو خوب میشه 

این دفعه بهش دادم دو روز بود خوب شده بود  کمی اجیل خورد باز گلو درد گرفت الان باز شده مثل قبل تب شدید داره هبریزش بینی گلو درد 

میگن دیگه انتی بیوتیک نده بدنش مقاوم میشه اخه خیلی پشت سر هم خورده 

الان داره دیفین هیدرامین میخوره و پلاژن کیدز 

واقعا کلافه ام 

نمیدونم شربت سرماخوردگی کوریزانم بدم بش یا  نه؟؟

میخواستم لینک کانال دکتر ظریفی رو برات بذارم  نگران نباش اگر صلاح دیدی دکترش رو عوض کن بعضی دک ...

خیلی ازت ممنونم ازت عزیزم اره بردمش یه دکتر دیگه همون شربت رو براش نوشت با داروهای آلرژی خدا ازت راضی باشه ممنونم از راهنماییت

منم بچم الان چند ماهه مدام مریضه خوب نمیشه اصلا 😞 ده بار بردمش دکتر فقط با اموکسی کلاو خوب میشه&nb ...

الهی عزیزم چقدر سخت مثل بچه ی من شده الان توراهم دارم برمی‌گردم بچت چندسالشه