2777
2789
عنوان

حس پوچی

167 بازدید | 8 پست

18 سالمه ولی زندگیم بی خود و بی هدف داره میگذره حس میکنم همسن و سالام همه برای آیندشون آرزو و هدف دارن امید دارن ولی من نمیدونم میخوام با زندگیم چیکار کنم امیدی به آیندم ندارم کلا باری به هر جهت هستم نمیدونم چیکار باید بکنم تا وضعیت زندگیم از این بی هدفی در بیاد احساس آدم بی مصرفی دارم که توی این سن هیچی بلد نیست

میشه برای خوب شدن حال دلم دعا کنی؟ 

ببین چه کارهایی رو دوست داری 

تجربشون کن 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین چه کارهایی رو دوست داری  تجربشون کن

هم زندگیم محدود شده به درس و مدرسه که به اونم دارم گند میزنم هیچ وقت به چیزی جز اینا فکر نکردم کلا مشکلم اینه که هنوز خودمو نشناختم نمیدونم چی دوست دارم نقطه ضعف چیه 

بزرگترین ترسمم اینه که در آینده یه آدم بیکار بشم که عرضه هیچی نداره و خیلی موقع ها اطرافیان بهم میگن که تو هیچی نمیشی و خیلی دست پا چلفتی هستی از عهده هیچی برنمای و... 

هم زندگیم محدود شده به درس و مدرسه که به اونم دارم گند میزنم هیچ وقت به چیزی جز اینا فکر نکردم کلا م ...

اول سعی کن خودت رو با بقیه مقایسه نکنی عزیزم 

خیلی ها هنوز تو 60 سالگی هستن و نمیدونن از زندگی چی میخواستن 

خودت رو سرزنش نکن این افکار برای سنت طبیعیه اما نباید باعث بشه به بن بست بخوری

یه کار کوچولو که بهش علاقه داری رو هفته ای دو ساعت براش وقت بزار 

مثلا کتاب بخون یا شنا برو 

سعی کن تجربه کنی و دنبال علاقه مندی هات بگردی

همین الان یه لیست از کارهایی که بهت لذت و حس خوب میده بنویس و در حدی که میتونی انجام بده

مثلا خوردن یه کیک شکلاتی یا بستنی 

دیدن ستاره ها

پیاده روی 

اینها شاید کوچک باشن ولی عجیب حس های تازه وارد زندگیت میکنن 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
بزرگترین ترسمم اینه که در آینده یه آدم بیکار بشم که عرضه هیچی نداره و خیلی موقع ها اطرافیان بهم میگن ...

میدونی چرا اطرافیانت همچین حرفایی میزنن ؟ چون دقیقا همچین حرفایی رو یه زمانی بزرگترهای خودشون بهشون میزدن و حالا به ما میزنن

دقیقا یه سری افکار بد داره نسل به نسل منتقل میشه 

کسی نمیتونه تو را تعریف کنه 

هر انسانی که روی این زمینه ارزشمنده و اگه به وجود نمیومد دنیا حسرتش رو میکشید پس تو به جای بی نهایت بچه دیگه که میتونستن به دنیا بیان به دنیا اومدی چون لیاقت زندگی کردن رو داری 

اجازه نده افکار محدود بقیه محدودت کنه

هرروز چند دقیقه جلوی آینه از خودت تعریف کن و بهش بگو که دوسش داری

نتایجش فوق العادس

میدونی چرا اطرافیانت همچین حرفایی میزنن ؟ چون دقیقا همچین حرفایی رو یه زمانی بزرگترهای خودشون بهشون ...

مرسی وقتي باهات حرف زدم آرووم تر شدم 

مرسی وقتي باهات حرف زدم آرووم تر شدم 

خوشحالم 💕