2777
2789
عنوان

درس بخونم یا برم دنبال کار😫

249 بازدید | 13 پست

سلام وقت همگی بخیر

بچه ها من دیپلم تجربی دارم و یک سالم پشت کنکور موندم متاسفانه هم بیماری جسمی دارم هم افسردگی دارم الانم ۶ ماه تا کنکور دارم اوضاع درسیم خوبه خوب میفهمم درسو اما ب نظرتون این ۶ ماه و بخونم یا برم دنبال یه کار دیگه و سال بعد کنکور بدم چون خیلی روانم پریشانه اذیت میشم مدام برنامه ریزی میکنم اما دوروز میخونم دیگه نمیخونم یه جورایی افسردگیم قدرت تمرکز و تصمیم گیری و ازم گرفته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارهنری انجام بده توخونه

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

درستو بخون 

اگه پایه قوی داری حتما رتبه خوبی میاری

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

چه کاری برات هست؟

کار ک فعلا چیزی مشخص نشده نمیدونم اصلا جایی کار بهم میدن ☹ با خودم میگم شاید برم سرکار ذهنم درگیر اون کار باشه و از این آشفتگی دربیاد چون درس میخونم ب ذهنم بیشتر فشار وارد میشه

یه چیزبگم بخون کنکوربده بعدچندسال همچی یادت میره ازدرس مث من کارروبزاربعدکنکور

ب این فکر میکنم ک توی شش ماه میتونم خودم و برسونم نگرانم قبول نشم ببین آدمیم ک دل بدم ب درس تلاش کنم میتونم رتبه خوبی بزنم از خودم میبینم اما خب ۶ ماه دارم وقت کمه یکم کارو برام سخت کرده اونم با جسم خسته و ذهنم ک همش آشفتس خسته شدم