2777
2789
عنوان

دوستان لطفا هی منو تگ نکنین تو تاپیکای مربوط به آرزوی عروسک پارچه

| مشاهده متن کامل بحث + 4320 بازدید | 35 پست

ی پروفایل مسخر بازی بزار ک تو رو قاطی نکنن 

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜

میتونید پروفایل بذاری و تو‌ امضاتم بنویسید شما اون کاربر نیستید

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعامhttps://www.ninisite.com/user/discussion/7b16c5cf-e0ef-4f6f-afc0-dd2b289a7568/niniyar

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرقتون یه " _ای"😃

من پناه ام🤍🌙.میشه واسم نفری یه حمد بخونین هدیه کنین به ام البنین؟🥺که به حاجت ۱۰ سالم برسم😔 حاجتم ازجونم برام عزیزتره💔 خدایا میشه دستامو با دستای عشقم پر کنی؟؟🥺🍃                                                                                                             🪄من قلبم مریضه بام کل کل نکن💜
چقد بیکارن اونایی که شما رو تگ میکنن😂😂

اومدم تو سایت تا یه عالمه تگ شدم و هی سوال ک چیشد خوب واقعا من خوشم نمیاد در این موضوعات تگ بشم دوستان نزدیک دارم در نینی سایت اگه این تاپیکارو ببینن ممکنه فکرایی بکنن اونا که نمیدونن تشابه اسمیه

اومدم تو سایت تا یه عالمه تگ شدم و هی سوال ک چیشد خوب واقعا من خوشم نمیاد در این موضوعات تگ بشم دوست ...

آره خانومی حق دارید 

بعضی ها دیگه شورشو در میارن

اگه خبری باشه طرف خودش تاپیک میزنه👌

اگه میتونی اسمتون رو عوض کنید یا پروفایل بذارید بفهمن

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
اومدم تو سایت تا یه عالمه تگ شدم و هی سوال ک چیشد خوب واقعا من خوشم نمیاد در این موضوعات تگ بشم دوست ...

ننترس بابا، انشالله سر هیچ زنی نیاد،زندگی بالا و پایین برای همه داره،خدا کمکش کنه

بله در تمام تاپیکای مربوط به موضوع اون کاربر من رو تگ کردن فکر کاربری جدید باید باشم دیگه آخه اسم قط ...

درستهه دو روز همه سایت شد عروسک 

پارچه ای حق داری 

بنظرم بی خیال چند روز دیگه فراموش میکنن الکی کاربری ات خراب نکن

آخی🥲

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون