2777
2789
عنوان

قاعدگی با مدت خون ریزی کوتاه

1032 بازدید | 29 پست

سلام خانما من این ماه خون ریزی عجیبی داشتم، می خواستم بدونم نشانه بیماریه خاصی نیست؟ به نظرتون دکتر برم؟ من همیشه سه روز اول خونریزی شدید داشتم و بعدش تا ۷ روز لکه های قهوه ای می‌دیدم. اما این دفعه ....

دیروز از ساعت ۱ ظهر لکه های قهوه ای دیدم پد گذاشتم اما تا ۵ غروب هیچ لکی نبود ۵ تا ۱۲ شب در حد ۵ قطره از همون لک اومد ولی حجمش بیشتر بود  قطع شد شب از درد از خواب بیدار شدم، هیچی خون نیومده بود، ولی موقع ادرار دو تا لخته ازم دفع شد که خیلی کوچیک بود، بعدش یه عالمه خون مایع صورتی رنگ ازم دفع شد، دراز کشیدم صبح که پاشدم پدم خونی نبود، دوباره رفتم دستشویی یکم لخته خارج شد و همون حجم خون صورتی مایع، و بعدش حدود ۲ تا ۳ ساعت خونریزی کم داشتم و الان که تقریبا ۳۰ ساعت می گذره خونریزیم قطع شده و قطره های صورتی ازم خارج می شه اما خیلی کمه.

منم چند ماه پیش اینجوری شدم این ماه رفتم آزمایش دادم میگن احتمالا تیروئید دارم 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه همینم کل پریودم دوروزه روز سوم لکه بینی روز چهارمم کلا قطع یه بسته نوار برای دوبار میشه 😁

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
منم چند ماه پیش اینجوری شدم این ماه رفتم آزمایش دادم میگن احتمالا تیروئید دارم 

مرسی منم پارسال تیرویید پر کار داشتم، ۶ ماه قرص خوردم ، دو دفعه آزمایش دادم گفتن اکیه، ولی فرودین آزمایش دادم، دوباره آزمایش می دم.

مرسی منم پارسال تیرویید پر کار داشتم، ۶ ماه قرص خوردم ، دو دفعه آزمایش دادم گفتن اکیه، ولی فرودین آز ...

عزیزم تیروئید درمان داره؟ راس میگن نازایی میاره؟ 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
من همیشه همینم کل پریودم دوروزه روز سوم لکه بینی روز چهارمم کلا قطع یه بسته نوار برای دوبار میشه 😁

خخخخ من خیلی خونریزیم شدیده معمولا اصا این ماه برام عجیبه حس می کنم هنوز پیش از قاعدگیمه

عزیزم تیروئید درمان داره؟ راس میگن نازایی میاره؟ 

راستش من یه بار سقط داشتم الانم ماه دومم بعد سقط اقدام کردم، باردار نشدم، اما قبل بارداریم آزمایش دادم گفتن درمان شده، پرکاری درمان می شه اما کم کاری باید همیشه قرص بخوری ولی خطر و عوارضش کمتر از پرکاریه

راستش من یه بار سقط داشتم الانم ماه دومم بعد سقط اقدام کردم، باردار نشدم، اما قبل بارداریم آزمایش دا ...

دلیلش چیه چرا تیروئید میگیریم