2777
2789
عنوان

قاعدگی با مدت خون ریزی کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 29 پست
شما هم پرکاری؟ من یه مدت استرس زیاد داشتم فک بعد اون گرفتم، ولی می گن ارثیه بیشتر

تازه آزمایش دادم نمیدونم 😔

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه آزمایش دادم نمیدونم 😔

من قبلا که پرکاری داشتم هم خونریزیم اینجوری نبو، نمی دونم والا چه کنم، منم باید آزمایش بدم، کاش یه دکتر زنان خوب بود همه‌چیز چک می کرد🙁 به همشون باید دونه دونه گفت

من قبلا که پرکاری داشتم هم خونریزیم اینجوری نبو، نمی دونم والا چه کنم، منم باید آزمایش بدم، کاش یه د ...

آره حتما آزمایش بده 

تنهایی را به بودن های چند روزه ترجیح میدم😎نی نی یار پنج سعی کن تاپیک هایی که من میرم نیای خیلی ازت دلخورم🥴
لازم نیست ناشتا باشی

خداروشکر.منم باید آزمایش بدم فک میکنم تو بارداری مرز بود.خیلی ضعف و بیحالی دارم یهپی بعد زایمانم وزنم اضافه شده کم نمیشه.شنیدم شاید از تیرویید باشه.البته سایزم اضاف شده وزنم خیلی زیاد نیس